امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(05-02-2014، 18:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^ نفسی شعر ساختی دقت کردی؟!

آهنگ پروفایلمو دوست میدارم -___-

چیه؟!
مُردم از بس قالب دیدمSad
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، T A R A
آگهی
احــمد بیکـاری ؟؟؟

جــای تــو بودَم نــِمــیدادَم ..
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 18:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:02)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــآغـــآ یکــــی تحویـــل بگیــرع!
کلا امـتتروز تو چِش نسیتـــم!:|

|: !؟ سلـآم (:

(05-02-2014، 18:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــدافض!!

نـرو تـارا !! /:

آیســــآن دیدی چقد من بدبــــختم؟؟
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ERF@N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(05-02-2014، 18:05)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 17:59)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 17:57)armin van beuorn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کل یه دخترو خوابوندم الان اینجوریم گــفـتگـوے آزاد【77】 11

هــع!!|:
ر*ـیدی آب قــَطه |:

وصله گــفـتگـوے آزاد【77】 11
بــخواب |:
(05-02-2014، 18:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:04)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــنم ^__^

عوضش کردم ^_^ اینی که تازه گذاشتمو دوست دارم |: تو هم همینو میگی عشقی !؟ ^_^
دیــدم (: مــنم دوس دارم ^__^
تــصویـریو دیـــدی؟! دختــره شــبیه گــربــس ||:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 11
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~ ، *Nafas*
سلام به همه دوستان
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
(05-02-2014، 18:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:02)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 17:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 17:57)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 17:54)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفآن تحویل نمیگیری ! ؟ *-*

دیگه باید چیکار کنم؟

نمیدونم ! -_-Tongue

بز:|

معدلت چن شد عرفآن ! ؟ -_- !

19.02

منم آقای سپاسم دیگه آیسانSmile
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
سلام-________-

آیسان به خاطر ظهر یه عذر خواهی بت بدهکارم!
میدونم شوخی بدی بود!
گــفـتگـوے آزاد【77】 11
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~ ، T A R A
(05-02-2014، 18:08)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احــمد بیکـاری ؟؟؟

جــای تــو بودَم نــِمــیدادَم ..

گفتم شآید برم !
بزآر تآ آخر هفته به همه سپآس بدم !
گــفـتگـوے آزاد【77】 11
 سپاس شده توسط ERF@N ، ~~SARA:HIVA~~
(05-02-2014، 18:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی ^_^ من حالم داغونه ^_^ !!
بخاطر همون چرت و پرتایی که باهم تو پخ گفتیم؟!
(05-02-2014، 18:05)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط برای دستشویی قعطه. راحت باش شما:|

مگه میشه؟Confused
خب خدارو شکر!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(05-02-2014، 18:07)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^_^ نفسی شعر ساختی دقت کردی؟!

چیه؟!
مُردم از بس قالب دیدمSad

خو نفس من چه کاریه هیچ قالبی بهتر از قالب آیکون ها آقای سبیل و بئـاتریس نی !! -__-

(05-02-2014، 18:08)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 18:02)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـــآغـــآ یکــــی تحویـــل بگیــرع!
کلا امـتتروز تو چِش نسیتـــم!:|

|: !؟ سلـآم (:

(05-02-2014، 18:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــدافض!!

نـرو تـارا !! /:

آیســــآن دیدی چقد من بدبــــختم؟؟
): من بدبخت ترم که
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 11
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، இFATEMEHஇ ، *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان