امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(05-02-2014، 16:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمـد!؟ |:

شمآع ! ؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 282
آگهی
(05-02-2014، 16:03)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 16:01)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

AngryAngryAngry پسرای زشت اینقدر پیام ندین AngryAngryAngry

عزیزم کسی که خربزه میخورع .. پایه لرزشم میشینه -_-

Heart یکی اینجا خیلی خوشگله بهم عکسشو فرستاد Heart
(05-02-2014، 16:03)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 15:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات تو خوبی؟! (:
اوره!
زیـــــــــاد خوبم!
بیا پخ^ـــ-
(05-02-2014، 15:56)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــرسی منم خوبمBig Grin
من که نوموشناسمت!
امست چیه؟
(05-02-2014، 15:57)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

76 شــدی؟! 0_o
-____-

نــفس ^___^
تـو خــوبی؟! 0__o
78!
اوره!
چ خبر؟^ــــــ^
(05-02-2014، 15:58)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: 76!!!

19/76شدی؟!

آورین آورین من به تو افتخار میکنم دایی ...

خوبه خوبم تو خوبی؟!

78!
اوهوم!
مرسی بچه خواهر^ــ6
ننه ت کو؟

فـــآوطمع ^.^
|:
 سپاس شده توسط *Nafas*
(05-02-2014، 16:01)آناهیتا جوووووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا خود خودا:|

حالت خوبه؟
چی زدی؟
اثرش خیلی قوی بوده!
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط T A R A ، Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*
عآغا من دشمنآمو یآفتم .. Idea
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، I r A n
(05-02-2014، 16:01)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 15:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

طرز گفتآرت تو هم با من عوض کن آقآی مدیر ! Dodgy

خوبه مثل خیلیا خودمو نمیگیرم !
مشکلی با کسی ندارم ؛ بای !

اگه منظورت مآکآنه !
اون اصلا خودشو نمیگیره !
تو رفتآرت خیلی زشت بود ! Dodgy
(05-02-2014، 16:03)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

78!
اوره!
چ خبر؟^ــــــ^

ســلامتــیت ((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
احمد مسلط واش :cool:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

(05-02-2014، 15:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فدات تو خوبی؟! (:
اوره!
زیـــــــــاد خوبم!
بیا پخ^ـــ-

بسم الله |: باعشه
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 282
 سپاس شده توسط *Nafas*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان