امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 22:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع به خدا !! |:

دختره تا کمر من بود قدش |: پرووو !!

قبلا تو مدرسشون بودم !!

اسمش پرناس !!

داشتم با معلم پارسالم حرف میزدم یهو دیدم این اومده |: برگشتم گفتم پرنا!؟ خودتی؟! چقدر بزرگ شدی تو |:

من خر بودم باهاش حرف زدم اصن |: برگشت گفت ایسان کشمیش دم داره |: پرنا خانوم |:

منم گفتم اوهوع |: ببخشید دیگه شب بود سیبیلاتو ندیدم |: خانوممون برگشت گفت ایسان خانوم بس کن |: منم گفتم خانوم استغفرالله ولمون کن !! |:

بعدش رفتم پی معلمای دیگه |: آخه امروز رفتم مدرسه قبیلم ^_^

بچه ها من برم نماز بخونم بیام ||: !!

آیــسـان ؟؟؟ خـودتـی؟؟؟ نـمـاز؟؟؟دس میندازی؟؟؟واقعا؟؟چی؟؟کی؟؟من؟؟هین؟؟؟
فاطمه من مجبورم تنها راهی که خوبم میکنه همینه !!

باور کن !!

فقط خداس که باماس (: هع !!

کمکم میکنه مطمئنم !! . . .

فعلن
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 160
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
این دخدره ربکا نیس ؟ |: تو vampire ? |:

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 160
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-02-2014، 22:23)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:18)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:16)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:14)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:13)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوکریم
چرا فقط یه روز غایب شیم دهنمون سرویسه.

نباشی بیکاری(شوخی)

شما فردا تعطیل نیستید؟

مال مدرسه ی ما قانون گذاشتن هر یه غیبت 15 تا ماژیک و دوتا مورد انضباطی
ایول مدرستون

مدرسه نگو بگو پادگان
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(04-02-2014، 22:23)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='armin^' pid='1516981' dateline='1391541288']
جمع نبند لطفا:cool:

جـمـع میبندم-__-
البـتـه 5 تا پسر استثنان^__-

همش 5 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آرع-__-
لویی♥_♥....زین♥_♥...نایل♥_♥...هری♥__♥... لیام♥_♥
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ســـــلآم :|
 سپاس شده توسط دنیل رادکلیف ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-02-2014، 22:26)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:23)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:18)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:16)دنیل رادکلیف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:14)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا فقط یه روز غایب شیم دهنمون سرویسه.

نباشی بیکاری(شوخی)

شما فردا تعطیل نیستید؟

مال مدرسه ی ما قانون گذاشتن هر یه غیبت 15 تا ماژیک و دوتا مورد انضباطی
ایول مدرستون

مدرسه نگو بگو پادگان
بره ما حکومت نظامیه
شبـ؛?
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ*
(04-02-2014، 22:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:23)armin^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 22:19)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='armin^' pid='1516981' dateline='1391541288']
جمع نبند لطفا:cool:

جـمـع میبندم-__-
البـتـه 5 تا پسر استثنان^__-

همش 5 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آرع-__-
لویی♥_♥....زین♥_♥...نایل♥_♥...هری♥__♥... لیام♥_♥

خخخخخخخخ قبلا جاسم بربری بود الان شدن اینا25r30
 سپاس شده توسط دنیل رادکلیف
(04-02-2014، 22:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه من مجبورم تنها راهی که خوبم میکنه همینه !!

باور کن !!

فقط خداس که باماس (: هع !!

کمکم میکنه مطمئنم !! . . .

فعلن

راس مـیـگـی(:

هـعـی|:

مـن یـه کـارایـی کـردم کـه روم نـمـیشع نـمـاز بـخـونم/:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє
امـــشب خــوش نــی -____-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-02-2014، 22:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امـــشب خــوش نــی -____-

چرآع تآرایی ! ؟ Big Grin
 سپاس شده توسط *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 37 مهمان