04-02-2014، 22:21
(04-02-2014، 22:18)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2014، 22:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگمع دیگع از دست این دخترای دور زمونع
(04-02-2014، 22:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-02-2014، 22:11)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پـسـرا فقط بـلـدن تقلـب کـنـن|:
|: هـع !!
فـآطی؟! (:
امروز با یه پسره مسابقه گذاشتم بهت گفتم!؟ ^_^
کورس گذاشته بـودم !! |:
لـآمصب هـول میـداد همـش |: !!
رو بـرفـآ مسـآبقه دو گـذاشته بـودیم !! |:
همه میگفتم ایسان ایسان ^_^ حس خوبی داشتم |: !!
ولی بعـدش همه چپ چپ نیـگام میکـردن |: !! دوستـآن نـع آ !! |: نونـوا هـا |: !!
مـرتیـکه چشـشـو بـرنمیـداشت |: !!
آخـرش من بـآختم !! |:
د آخه خیلی بیشور بـود |: !!
دختره کلاس شیشم بود همش میومد جلو پسره قر و فِـر میـداد |: منم برگشتم بهش گفتم سعید دور خودت مهد کودکی جمع کردیااا به کارت ادامه بده موفق میشی ! ((:
دختره برگشت یه چپ چپ نیگام کرد گفتم هان چیه!؟ بیا منو بخور با اون چشات |: !!
هیچی دیگه دختره رفت مامانشو بیاره ما زدیم به چاک !! |:
دخترع ششمی رفتع با سوم دبیرستان ای خداع
آرع به خدا !! |:
دختره تا کمر من بود قدش |: پرووو !!
قبلا تو مدرسشون بودم !!
اسمش پرناس !!
داشتم با معلم پارسالم حرف میزدم یهو دیدم این اومده |: برگشتم گفتم پرنا!؟ خودتی؟! چقدر بزرگ شدی تو |:
من خر بودم باهاش حرف زدم اصن |: برگشت گفت ایسان کشمیش دم داره |: پرنا خانوم |:
منم گفتم اوهوع |: ببخشید دیگه شب بود سیبیلاتو ندیدم |: خانوممون برگشت گفت ایسان خانوم بس کن |: منم گفتم خانوم استغفرالله ولمون کن !! |:
بعدش رفتم پی معلمای دیگه |: آخه امروز رفتم مدرسه قبیلم ^_^
بچه ها من برم نماز بخونم بیام ||: !!