امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 14:14)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:14)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:13)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا؟:}
نیایش؟:}

روژی دیگه هیچی نگو
ناراحتم کردی

من؟0.0

نه پَ من!
ببخشید چی کار کردم؟0.0
آگهی
(04-02-2014، 14:15)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:12)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:11)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:09)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:07)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوس پسره منه ^_^

نـــه ))):
وایی رُکــی شــوور دُزد >___<
هــــــــَــــــــبــــو؟ 0_o

داداش من کی ازدواج کرده؟0_0
ما همین دیشب نامزد کردیم -_-
نوچ نوچ
تو دیگه کی هستی
دخترا هم دخترای قدیم
(04-02-2014، 14:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:11)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــــــَــــــــبــــو؟ 0_o

نــه )):
بــرا خــودت فــقط بــهش بــگو ایــنقد مــزاحمه مــن نــشه ..ایشــــــش |:
اون که نامزد من نیس -_-
اون یکی دیگس مزاحمت میشع -_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، T A R A
(04-02-2014، 14:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:10)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:08)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احــــــــــمـــــدگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 70
شنیدم آبجیامُ ناراحت کردیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 70

من نع ! Big Grin
ولی این رکی تنش میخآره ! Tongue
چی؟ 0_o
کی بود دیشب تارا رو ناراحت کرد؟ 0_o
احمد -_-
کی بود داشت منو با کمربند کبود میکرد؟ 0_o
احمد -_-
رژی هم شاهدع -_-
مگه نع رژی؟ -_-
تارا هم شاهدع -_-

چه خبر ! ؟ :4chs:
میگم نیشتو ببند>_<
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Adl!g+ ، † αƖιєη †
(04-02-2014، 14:15)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:07)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمــَد :| ؟؟؟

دُ روســـــت نَشــُد>_<

بآ ممد صحبت کردم !
خیلی هآ مشکل ورود داشتن !
بآید دوبآره هآرست رو درس میکردیم !
هعیییییییییییی موخـوام اونجارو تو از کجا میدونی کجاس

مگه منظورت اونجآ نیس که الان دوبآرع خرآب شده ! Tongue
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 70
(04-02-2014، 14:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:10)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:08)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نع ! Big Grin
چی؟ 0_o
احمد -_-
احمد -_-
رژی هم شاهدع -_-
مگه نع رژی؟ -_-
تارا هم شاهدع -_-

میبینـــــــــــــــــــــــــــــــــــی ماکان ؟ 0_0
داره میپیچونه 0_0
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Adl!g+ ، T A R A ، M.K.N
(04-02-2014، 14:16)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:14)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:14)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:13)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 14:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا؟:}
نیایش؟:}

روژی دیگه هیچی نگو
ناراحتم کردی

من؟0.0

نه پَ من!
ببخشید چی کار کردم؟0.0
بگذریم
خوبی؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
سلامAngel
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، M.K.N ، Adl!g+ ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 14:17)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم نیشتو ببند>_<

مگه نگفتم تمومش کنگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 70
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، T A R A ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 14:18)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نع ! Big Grin
چی؟ 0_o
احمد -_-
احمد -_-
رژی هم شاهدع -_-
مگه نع رژی؟ -_-
تارا هم شاهدع -_-

میبینـــــــــــــــــــــــــــــــــــی ماکان ؟ 0_0
داره میپیچونه 0_0

ادامه نده دیگه ! Undecided
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، T A R A

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان