امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

اومدم نفسی^_^
صب کن دارم قالب وبلاگم رو متحرک میکنم^_^
به ماهی ها میتونی غذا بدی
آبشون رو عوض کنی
و....

بکشیشون!!!!

الان میام!

خدافس همگی
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 48
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(04-02-2014، 11:48)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احــمد اینو مضخرف ترین سآیتیه که دیدم ولی شکلکای بوسی داره

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.parastoha.com/misc.php?action=smilies&popup=true&editor=clickableEditor

عجب شکلکآی دارع ! Angel
فلش خیلی ضعیفه تو کارای گرافیکی و پلاگین !
فقط کاربر زیاد دارع همین !
(04-02-2014، 11:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:37)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بایAngelAngel

رژی^_____________^
زهرا^_____________________^
ای بابا دوباره اسمش یادم رف!
حالا همون ^___________________^
احمد شومپتی در فضا^______________________^
و

ایمانo_O
تو که رفته بودی برا همیشه!
حوصـلم سـر رفـت از مدیریــت یه مش خنگول منگوله تخیـلی ...

اومـــدم موشـآهده ...
یعنی تو همون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ChaRisMa   هستی؟ 0_0
ژدن؟ 0________________________0
اوع |:
میـبینم
در
نبـودم
همـه
یکـم
تآبـ
برداشـتید ...

بای
اعـــع -_-
بی ادب -_-
احمدِت تاب برداشته >_<
دافض |:

(04-02-2014، 11:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:44)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:43)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:39)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورت از رژینا منم دیه؟0.0

مگ ت قبلن منو میشناختی ؟:|

یـ1ـکم

فـکـر

کـن

بای بچ ...

AH .. MAD BEBAND ...

BYE ...
اهان همون عقده ایه=)
یادم اومد

SHUT UP PLEASEEEEEEEEEEE

BYE
عقده ای هستی دیه=)
الانم میخوای بگی من انگلیسی بلدم=)

رکی جونم این یاروعه دیوونه رو ولش کن^__^
کدوم یارو دیوونه ؟ 0_0
احمد یا ایمان یا ایران؟ 0_0
ماشالله ریخته خخخخ ^_^
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
درود بـــــر هــــمــــگـــیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 48
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη † ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(04-02-2014، 11:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:37)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:32)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بایAngelAngel

رژی^_____________^
زهرا^_____________________^
ای بابا دوباره اسمش یادم رف!
حالا همون ^___________________^
احمد شومپتی در فضا^______________________^
و

ایمانo_O
تو که رفته بودی برا همیشه!

اومـــدم موشـآهده ...
یعنی تو همون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ChaRisMa   هستی؟ 0_0
اوع |:
میـبینم
در
نبـودم
همـه
یکـم
تآبـ
برداشـتید ...

بای
اعـــع -_-
بی ادب -_-
احمدِت تاب برداشته >_<
دافض |:

(04-02-2014، 11:47)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:43)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یـ1ـکم

فـکـر

کـن

بای بچ ...

AH .. MAD BEBAND ...

BYE ...
اهان همون عقده ایه=)
یادم اومد

SHUT UP PLEASEEEEEEEEEEE

BYE
عقده ای هستی دیه=)

کدوم یارو دیوونه ؟ 0_0
ماشالله ریخته خخخخ ^_^

نع ایمآن !
رکی زیآده شیرین شده !
همه چیز یآدش رفته !
کدوم مدیر زیآده اذیت میکنه هآن ! ؟ Big Grin
 سپاس شده توسط M.K.N ، † αƖιєη †
(04-02-2014، 11:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:47)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:41)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:37)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منـــم مث فرزام!
کلا با تازه واردا حال نمیکنـــم!
اینجام فقط چن نفرو میشناسم!
مثلن همین فرزامو مهی و رژینا!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.my-life75.blogfa.com/
اهنگ وبش خفنه^ــــ^
بای
آهنگش رو دوس دارم -_-

من از آهنگش خوشم نیمومد !
این رکی فقط بلده خودشو برای مدیرآ شیرین کنه ! کآرخونه شکلات زده ! خخخخخ Big Grin
خفشو -_-
دوس دارم -_-
تو هم کمپانی چیبس زدی -_-
یادت نیس خودت به تارا گفتی منو بزار تو لیست دوستات -_-
خوبه حالا من به هیچ مدیری نگفتم منو بزار تو لیست دوستات -_-
مرتیکه انیمال -_-

خیت خیت !
اون روز تارا بهم گفت بزارمش تو لیست خآنوم خنگول ( دستمآل ) ! Big Grin
چرت و پرت زیاد میگی -_-
مرتیکه انیمال -_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، M.K.N
(04-02-2014، 11:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:47)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:41)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:37)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منـــم مث فرزام!
کلا با تازه واردا حال نمیکنـــم!
اینجام فقط چن نفرو میشناسم!
مثلن همین فرزامو مهی و رژینا!
http://www.my-life75.blogfa.com/
اهنگ وبش خفنه^ــــ^
بای
آهنگش رو دوس دارم -_-

این رکی فقط بلده خودشو برای مدیرآ شیرین کنه ! کآرخونه شکلات زده ! خخخخخ Big Grin
خفشو -_-
دوس دارم -_-
مرتیکه انیمال -_-

خیت خیت !
Ahmat & EDRIN
بـس کنین بـآو ...

شوخـی کردم ... بحـث کردن خیـلی حال میده ... فوشای باحال بدین Big GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(04-02-2014، 11:52)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بـــــر هــــمــــگـــیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 48

سلآم داداش ! Big Grin
 سپاس شده توسط M.K.N
(04-02-2014، 11:52)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اومـــدم موشـآهده ...
ChaRisMa   هستی؟ 0_0
اوع |:
میـبینم
در
نبـودم
همـه
یکـم
تآبـ
برداشـتید ...

بای
اعـــع -_-
بی ادب -_-
احمدِت تاب برداشته >_<
دافض |:

اهان همون عقده ایه=)
یادم اومد

SHUT UP PLEASEEEEEEEEEEE

BYE
عقده ای هستی دیه=)

کدوم یارو دیوونه ؟ 0_0
ماشالله ریخته خخخخ ^_^

نع ایمآن !
رکی زیآده شیرین شده !
همه چیز یآدش رفته !
کدوم مدیر زیآده اذیت میکنه هآن ! ؟ Big Grin
تو رو میگم=)
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(04-02-2014، 11:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهنگش رو دوس دارم -_-

خفشو -_-
دوس دارم -_-
مرتیکه انیمال -_-

خیت خیت !
چرت و پرت زیاد میگی -_-
مرتیکه انیمال -_-

به همون مدیر که اذیت میکنه اسمش ایمآنه میگم بیآدآ ! Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، M.K.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 34 مهمان