امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

چیکار دارین شاید بچه خجالتی
دیدپینیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 38
آگهی
(04-02-2014، 11:10)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه مهراوه ما سلام شما هر وقت دلت خواست علیک ما آب حوض شما شییر موز
جانمo_O
مگ من چی گفتمo_O
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 38
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛
(04-02-2014، 11:12)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

O_o 
:|
(04-02-2014، 11:09)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:07)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:04)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:02)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولش عرفان میخونه !
ریپم و سبک خونندس خودش مطمئنم ! Dodgy
ولی بقیه شو نمیدونم ! Big Grin
سوتی 25r30
خودش مطمئنم 25r30
خخخخخ این باس بره کلاس سوم 25r30
میگه خوانندش میدونم 25r30
تنهایی فکر کردی یا کسی کمکت کرد؟؟؟25r30

خنگول !
خودم میدونم خوانندس گفتم اولش اون میخونه عرفان یه سبک خآص دارع !
مثلا تتلو تک ستآرع rnb ایرآنه ! Big Grin
بیشور خودم میدونم خوانندس !!!! -_-
میدونم خوانندس -_-
میدونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم -_-
عرفان نیس بیشعور -_-
اگه بری تو کد های موزیکش میبینی عرفان نیس -_-
یکی دیگس -_-
عرفان تو اون لیست نبود -_-
من یه چیزی میدونم کع دارم میگم -_-
اععع -_-
مرتیکه روانی -_-
چقد سوتی میدی بدبخت -_-
این احمد رضا متخصص اینکه لج دیگرانو در بیاره25r3025r30
رکی نفس عمیقAngel
والـــــــــــــــــا 0_0
اوهوم -_-
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
هچییییییییی گفتم سلام شما گفتی علیک ^ــــ^ همیـــــــــن
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 11:11)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:05)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:04)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:00)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریـــ ــن ب دیـــ ـ ن :|
کی بر*نه؟ 25r30
عین آدم ب حرف ببینم چی میگی 
سانسور
بالاخره زبون باز کرد 0_0

(04-02-2014، 11:09)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:05)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:04)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بر*نه؟ 25r30
عین آدم ب حرف ببینم چی میگی 
سانسور
چه عجب حرف زد:|
اسمتو گذاشته بودم لال فلش:|
سرم تو کار خودمه معمولا :|
احمد یاد بگیر -_-

تو خودت اول ... مایلی کردی ! Dodgy Big Grin
بعد به من میگی تآ حآلآ کسی بهت گفته چقد « دستمآلی » ! خخخخخخخ Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 38
 سپاس شده توسط I r A n ، ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη †
(04-02-2014، 11:11)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی سارایی ^.^

چه خبر از اون ورا؟

(04-02-2014، 11:13)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:12)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

O_o 
:|
چرا قیافه میگیری خخخخخخخخ
کیا اینجا 23 اردیبهشتن؟^___^
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
(04-02-2014، 11:13)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:11)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی سارایی ^.^

چه خبر از اون ورا؟
هیچ سلامتی یه روز برفی شما چی ؟؟*ــ^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان