امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 11:07)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:04)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:02)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:55)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواندس؟ 0_0
نه باوووو؟ 0_0
من فکر کردم بازیگر تئاتر Dodgy
نع عرفان نی -_-
رفتم سرچیدم ولی اون نبود -_-

اولش عرفان میخونه !
ریپم و سبک خونندس خودش مطمئنم ! Dodgy
ولی بقیه شو نمیدونم ! Big Grin
سوتی 25r30
خودش مطمئنم 25r30
خخخخخ این باس بره کلاس سوم 25r30
میگه خوانندش میدونم 25r30
تنهایی فکر کردی یا کسی کمکت کرد؟؟؟25r30

خنگول !
خودم میدونم خوانندس گفتم اولش اون میخونه عرفان یه سبک خآص دارع !
مثلا تتلو تک ستآرع rnb ایرآنه ! Big Grin
بیشور خودم میدونم خوانندس !!!! -_-
میدونم خوانندس -_-
میدونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم -_-
عرفان نیس بیشعور -_-
اگه بری تو کد های موزیکش میبینی عرفان نیس -_-
یکی دیگس -_-
عرفان تو اون لیست نبود -_-
من یه چیزی میدونم کع دارم میگم -_-
اععع -_-
مرتیکه روانی -_-
چقد سوتی میدی بدبخت -_-
این احمد رضا متخصص اینکه لج دیگرانو در بیاره25r3025r30
رکی نفس عمیقAngel
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη †
آگهی
(04-02-2014، 11:05)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رکسانا مرسی Wink
خواهش میشود ^_____^
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، ~~SARA:HIVA~~
باشه مهراوه ما سلام شما هر وقت دلت خواست علیک ما آب حوض شما شییر موز
دیدپینیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 37
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 11:07)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:04)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:02)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:55)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواندس؟ 0_0
نه باوووو؟ 0_0
من فکر کردم بازیگر تئاتر Dodgy
نع عرفان نی -_-
رفتم سرچیدم ولی اون نبود -_-

اولش عرفان میخونه !
ریپم و سبک خونندس خودش مطمئنم ! Dodgy
ولی بقیه شو نمیدونم ! Big Grin
سوتی 25r30
خودش مطمئنم 25r30
خخخخخ این باس بره کلاس سوم 25r30
میگه خوانندش میدونم 25r30
تنهایی فکر کردی یا کسی کمکت کرد؟؟؟25r30

خنگول !
خودم میدونم خوانندس گفتم اولش اون میخونه عرفان یه سبک خآص دارع !
مثلا تتلو تک ستآرع rnb ایرآنه ! Big Grin
بیشور خودم میدونم خوانندس !!!! -_-
میدونم خوانندس -_-
میدونــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم -_-
عرفان نیس بیشعور -_-
اگه بری تو کد های موزیکش میبینی عرفان نیس -_-
یکی دیگس -_-
عرفان تو اون لیست نبود -_-
من یه چیزی میدونم کع دارم میگم -_-
اععع -_-
مرتیکه روانی -_-
چقد سوتی میدی بدبخت -_-

دآرم بهت میگم عرفآنه بگو چشم البته بیشتر آهنگو یکی دیگه میخونه ! Dodgy
تو اون لیست آهنگآی جدیدو میزآرن این آهنگ فک کنم خیلی جدید نیس چون من تآزه گوش دادمش ! Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 37
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη †
(04-02-2014، 11:08)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع-_-

پس باش قهلم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 37
 سپاس شده توسط ♛⋰ℒ⋰ɕ⋰ω⋰☂⋰Ձ⋰ ♛ ، ~~SARA:HIVA~~
مرسی سارایی ^.^
دیدپینیگـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 37
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 11:09)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:05)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:04)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:00)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بریـــ ــن ب دیـــ ـ ن :|
کی بر*نه؟ 25r30
عین آدم ب حرف ببینم چی میگی 
سانسور
چه عجب حرف زد:|
اسمتو گذاشته بودم لال فلش:|
سرم تو کار خودمه معمولا :|
وای بچه ها معجزه شد*__*
دارع حرف میزنه*_*
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη †
(04-02-2014، 11:05)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:04)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:00)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بر*نه؟ 25r30
سانسور
بالاخره زبون باز کرد 0_0

(04-02-2014، 11:09)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:07)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی بر*نه؟ 25r30
سانسور
چه عجب حرف زد:|
اسمتو گذاشته بودم لال فلش:|
سرم تو کار خودمه معمولا :|
احمد یاد بگیر -_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 11:10)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 11:08)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع-_-

پس باش قهلم
عخشی^_-
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
وای هاشمی♥_♥
عکسش^___^
این هم مدرسه ایای ما چقد روانین^___^

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان