امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 10:29)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه^___^
خوبیع؟
*__*کجاع بودی؟
مهیشید^_____^
خوبم^_^
تویوپ سواری رو برف هاBig Grin
(04-02-2014، 10:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میرم برف بازی-_-
برام دعا کنید زنده برگردم-_-
رژی
برو منم الان از تویوپ سواری برگشتمBig Grin
(04-02-2014، 10:34)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:32)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میرم برف بازی-_-

دخترا که برف بازی بلد نیستن :|
کی گفتهSleepy
ما از همه حرفه ای تریمBig Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 30
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(04-02-2014، 10:36)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:34)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میرم برف بازی-_-

فقط پسرا بلدن؟!!

به خداحرف من نیست حرف دانشمنداست گفتن پسرا میخوان یه چیزیو پرت کنن مچشون خود به خود خم میشه برای ضربه شدن ولی مال دخترا اینجوری نیست :|

ولی خودمم ازامایش کردم درست دراومد خواهر دوستم با دوستاش اومده بودن با من و دوستم برف بازی میومدن تا نیم متری نمیتونستن بزنن
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 10:36)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میرم برف بازی-_-

فقط پسرا بلدن؟!!

آرع من درختو با لگد میزدم یه عالمه برف میریخت پایین همه برفی میشدیم ! خخخخخخ Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ξrιc logιc ، ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 10:37)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:29)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه^___^
خوبیع؟
*__*کجاع بودی؟
مهیشید^_____^
خوبم^_^
تویوپ سواری رو برف هاBig Grin

دارم میرم برف بازی-_-
رژی
برو منم الان از تویوپ سواری برگشتمBig Grin

دارم میرم برف بازی-_-

کی گفتهSleepy
ما از همه حرفه ای تریمBig Grin

ارزو بر جوانان عیب نیست :|
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 10:37)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میرم برف بازی-_-

فقط پسرا بلدن؟!!

به خداحرف من نیست حرف دانشمنداست گفتن پسرا میخوان یه چیزیو پرت کنن مچشون خود به خود خم میشه برای ضربه شدن ولی مال دخترا اینجوری نیست :|

ولی خودمم ازامایش کردم درست دراومد خواهر دوستم با دوستاش اومده بودن با من و دوستم برف بازی میومدن تا نیم متری نمیتونستن بزنن

ااااا دانشمنده اشتباه گفته بر عكس گفته

(04-02-2014، 10:37)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:28)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:23)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره میاد زمین سفید پوش شده 
اینم عکس برف واسه اونای که اون ورا برف نیومده؟
چرا ^_^
برف اومدع تا کمر (:

(04-02-2014، 10:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:20)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکلک منو تقلید نکن بیشور -_-
من این وابستم -_-
لابد بدتر میزاری -_-
میدونم سلیقت خیلی چیزه -_-

تو وقتی به سیب زمینی میگفتی دِیب زمینی من از این -_- استفآده میکردم ! Tongue
نع خوشگله نمیخوآم عوضش کنم ! Big Grin
من از اولش اسمِ تورو درست میگفتم -_-
سیب زمینی دیه؟ -_-
نع تو سیب زمینی رو هم زد کردی جیقیل -_-
رسیدی به کمپانی چیپس -_-
ب درک -_-
ادرک زشت -_-

تو فک کن من اردک زشتم !
چون نظرت برآم مهم نیس !
چون منو ندیدی ! هو هو هو هآ هآ ! Tongue
ولی خیلیآ منو دیدت هم بچگی هم عکس الانمو ! Big Grin
به درک -_-
برام مهم نی -_-
تو اردک زشت نیستی -_-
تو -_-
جــــــــــــــــــــــــــــــــنی !!! -_-
تو همه موضوع هام مینویسه هو هو هو هآ هآ ! |:
جمله بندیشو -_-
خیلیآ منو دیدت -_-
جیقیل تو بروع جمله بندیدتو درس کن باووووو -_-
خخخخخخخخخخخخخخ -_-

هو هو هو هآ هآ کوفت ! خخخخخBig Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 10:32)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بر میه چیزی بخورم بیام گشــــــــــــــــــنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ـــــــــــــــــــــمه
بابای ^.^

(04-02-2014، 10:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میرم برف بازی-_-

فقط پسرا بلدن؟!!

آرع من درختو با لگد میزدم یه عالمه برف میریخت پایین همه برفی میشدیم ! خخخخخخ Big Grin
پس میمون هم که هسستی -_-
باوووو این همه من حریفه -_-
هم بزغاله هم جن هم میمون هم اردک زش و... -_-
استغفرلله -_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
(04-02-2014، 10:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میرم برف بازی-_-

فقط پسرا بلدن؟!!

اون پا هستش يا چيز ديگه اي

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 10:39)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:37)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:28)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:23)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره میاد زمین سفید پوش شده 
اینم عکس برف واسه اونای که اون ورا برف نیومده؟
چرا ^_^
برف اومدع تا کمر (:

(04-02-2014، 10:23)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو وقتی به سیب زمینی میگفتی دِیب زمینی من از این -_- استفآده میکردم ! Tongue
نع خوشگله نمیخوآم عوضش کنم ! Big Grin
من از اولش اسمِ تورو درست میگفتم -_-
سیب زمینی دیه؟ -_-
نع تو سیب زمینی رو هم زد کردی جیقیل -_-
رسیدی به کمپانی چیپس -_-
ب درک -_-
ادرک زشت -_-

تو فک کن من اردک زشتم !
چون نظرت برآم مهم نیس !
چون منو ندیدی ! هو هو هو هآ هآ ! Tongue
ولی خیلیآ منو دیدت هم بچگی هم عکس الانمو ! Big Grin
به درک -_-
برام مهم نی -_-
تو اردک زشت نیستی -_-
تو -_-
جــــــــــــــــــــــــــــــــنی !!! -_-
تو همه موضوع هام مینویسه هو هو هو هآ هآ ! |:
جمله بندیشو -_-
خیلیآ منو دیدت -_-
جیقیل تو بروع جمله بندیدتو درس کن باووووو -_-
خخخخخخخخخخخخخخ -_-

هو هو هو هآ هآ کوفت ! خخخخخBig Grin
کوفت عَمَته -_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(04-02-2014، 10:36)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:33)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:27)lamya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیدوارم موفق باشی مهـــــــــــری  جون(:
امیدوارمAngel
(04-02-2014، 10:29)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 10:26)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی دوباره-__^

آخ جون امروز تعطیل بودیمBig Grin

ولی عصر کلاس فیزیکم برگزار میشه>____________<

آخه چراcry girl

خخخخخخ کلاس فیزیک خوش بگذره !
من فیزیکم سآل اول خیلی خوب بود !
هیچ نخوندم تو برگه شدم 18 تو کارنآمه 19 ! Big Grin
خو معلم شما دست و دل بازه
معلم ما 17 بشی 7 رو با تقریب 10 به جای این که افزاینده حساب کنه ؛ زارت میزنتش
یعنی یکی بشه 17 تو کارنامه شده 1!

معلم ما دهنم مآ رو سرویس میکرد !
ولی از من خوشش میومد دستآی تیز هوشآنو راحت میزدم !
بهم گفت iq خیلی بالاه !
امسال فیزیک شدم 10 ! خخخخخخخBig Grin
.....:.....|:
(04-02-2014، 10:37)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشتب گفتن اونا

.....Angel.....:::::........نه بابا
عجبo_O

(04-02-2014، 10:38)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارزو بر جوانان عیب نیست :|
عجبo_O
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 43 مهمان