امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

علیک داداش رکسان
اهم اهم ریما آروم باش
غزل چس فیل؟یکی توع 2 تا من یکی تو 3 تا من
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
آگهی
(04-02-2014، 8:47)..سها 79★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Rolleyes

هرگونه شکلک خالی و عاری از نوشته اسپم محسوب میشه ویرایشش کنید!
قوانین اول گفتگو ازادرو هم مطالعه کنید!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(04-02-2014، 8:47)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:46)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:42)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:37)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قابل تحملSleepy
عه؟
نارنجیشم خوبه هاع!
میخوای گوش کنی-___-؟؟
یو بلد نیستی ؟هیچ رنگیشو؟
والا ما بلد نیستیم|:
شوما چن نفرید؟ |:
کلا با جمعیت پسرا بودم|:
ولی پسرا هم بلدنآ |:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، sky boy ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(04-02-2014، 8:50)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:47)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:46)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:42)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:39)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه؟
نارنجیشم خوبه هاع!
میخوای گوش کنی-___-؟؟
یو بلد نیستی ؟هیچ رنگیشو؟
والا ما بلد نیستیم|:
شوما چن نفرید؟ |:
کلا با جمعیت پسرا بودم|:
ولی پسرا هم بلدنآ |:
اونا دیگه پسر نیستن|:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، † αƖιєη †
(04-02-2014، 8:49).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک داداش رکسان
اهم اهم ریما آروم باش
من ارومم تو جوگیریا خخخخخخخTongue
(04-02-2014، 8:48)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:44)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:41)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:35)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:32)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باور کن فازسی ضر زدم!
7تا پنهان؟
خودتونو معرفیع کنین!Dodgy
نع تو دروغ میگی! |:
تو چینی حرف زدی! |:
خخخخخخ
به نام خداع  Angel
من کاربر پنهان هستم Angel

دوستامون کوشن په؟هووووووووف!
فقط منو تو و غزلو ....
خسته شدم برم ؟؟
نه باو فازسیه!Big Grin
اه >_<
همشون رفتن ^_^
بیا ما هم بریم به ارسالامون بیافزایم Angel
بریم؟ (:
نه باووو چینیه (:
بریم اومدن برمیگردیم (:
برم تاپیک فاز سنگین بزنم:|
برم؟:cool:
آخ جون فاز سنگین ^______^
بدو بدو همین الان بزن ((((:
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ✘v!☻lent girl✘
(04-02-2014، 8:49).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک داداش رکسان
اهم اهم ریما آروم باش
آرع .... فقط بگــم خودم درست کردم بد نشدع باشه
(04-02-2014، 8:51)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:48)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:44)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:41)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:35)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع تو دروغ میگی! |:
تو چینی حرف زدی! |:
خخخخخخ
به نام خداع  Angel
من کاربر پنهان هستم Angel

دوستامون کوشن په؟هووووووووف!
فقط منو تو و غزلو ....
خسته شدم برم ؟؟
نه باو فازسیه!Big Grin
اه >_<
همشون رفتن ^_^
بیا ما هم بریم به ارسالامون بیافزایم Angel
بریم؟ (:
نه باووو چینیه (:
بریم اومدن برمیگردیم (:
برم تاپیک فاز سنگین بزنم:|
برم؟:cool:
آخ جون فاز سنگین ^______^
بدو بدو همین الان بزن ((((:

بـــآوش هووووف !
برم نت گردی پس!
فلن!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ✘v!☻lent girl✘
(04-02-2014، 8:49)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکــســانا هــَســتی ؟؟

دَعــوتت کــُنــَم عــَروسیم میــــــــآی Big Grin
با کَله میام ^___________^
آوره ^_____^
 سپاس شده توسط ( lιεβ ) ، ✘v!☻lent girl✘
خخخخ مصرف کردم......Big GrinBig GrinBig Grin

بسم الله الرحمن الرحیم Confused
موخوام رد کن بیاد

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 44 مهمان