امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76)

(04-02-2014، 8:07)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل اواتر پسرونه دار م  اگر بخواي
دُخــتر ونـِ مــیخوآم Sad
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
(04-02-2014، 7:59)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 7:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 7:47)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلنا یه سپاس میدادید|:

-___- درسته واس قبلا بود!
الـــآنم هست!

هــــــــــــــــــــــــــــی|:

دو روز دیگه مونده با اکانت خودم بیام |:

اهاع!
از بن دربیای صلواد!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
آواتار منم دارم همشون دختر سیگارین!!!!!!!
یـادم میــاد اون موقع کــه از ایـن ستـارع هـا گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد نـــســــخـــــه (76) 5 گرفــتم مِثــل ستــارع ندیده هـا بود .. خخخ

هـمین آوآتـآرم گــُذآشـته بودم ..(:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، MONA-GH
(04-02-2014، 8:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 7:59)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 7:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 7:47)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلنا یه سپاس میدادید|:

الـــآنم هست!

اهاع!
از بن دربیای صلواد!
اری|:
درست است
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(04-02-2014، 8:11).رها. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آواتار منم دارم همشون دختر سیگارین!!!!!!!
گــع میتونی به صورت لینــک بایجــازه مونـاع بزار ...
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ✘v!☻lent girl✘
جیـــــــــــــــــــــــــــــــــغ ^_^
امروز مامانم گفت میتونی نری مدرسه Sleepy
هوا خیلی سرده برف اومد تا کمر سرما میخوریSleepy
منم از خدا خواسته گفتم باوووشه ^____________^

(04-02-2014، 8:12)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:10)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلنا یه سپاس میدادید|:

الـــآنم هست!

اهاع!
از بن دربیای صلواد!
اری|:
درست است
مهشید این کیع؟ |:
(04-02-2014، 8:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:12)sky boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الـــآنم هست!

اهاع!
از بن دربیای صلواد!
اری|:
درست است
مهشید این کیع؟ |:
اوووووووووووووو سَلـــآم^.^
مَدآرس تــِهــران پیشـ دَبــستــانی _مهد کــودک_دبیرســتان_راهــنــمایی_ابتدایی تَعــطیل کــع ...

نــامرد
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ✘v!☻lent girl✘
(04-02-2014، 8:04)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:| کــَســیع آوآتــار دارع ...؟؟

من!عاره(:

رُکی دمت گرم !
ما تعطیل بودیم خودمون!
^___^
کوفتت شه مفتکی تو خونه موندنت/!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ✘v!☻lent girl✘
(04-02-2014، 8:15)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-02-2014، 8:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهاع!
از بن دربیای صلواد!
اری|:
درست است
مهشید این کیع؟ |:
اوووووووووووووو سَلـــآم^.^
مَدآرس تــِهــران پیشـ دَبــستــانی _مهد کــودک_دبیرســتان_راهــنــمایی_ابتدایی تَعــطیل کــع ...

نــامرد
سلوم عشقـــــــــــــــــــــــــی ^_^
نع |:
مدارس پیش دبستانی و دبستان کلا تعطیله |:
راهنمایی هم تا منطقه 1_5 تعطیله |:
دبیرنستان هم منطقه مرکزی تعطیله |:
من منطقه 3 تو دبیرستان هستم |:
کع تعطیل نیستیم >_<
>_____________________________<

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان