امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(03-02-2014، 21:13)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 0-^
خدافس!!!من رفتم عسیسم!!!
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
آگهی
(03-02-2014، 21:12)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیــــــ... زین اومده خونه،چای میخواد،بچه ها هم عرعر میکنن،باید برم بهشون برسم!!!فاطی تو همم برو چهارمی رو حامله شو بعد بیا!!!زهرا جون تو هم بیا خونه ی ما با هم یه چای بنوشیم!!

(03-02-2014، 21:11)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا شوخی رو دیه بزاریم کنار!
زیـــن و پری امروز یه پرواز دارنSad
خبرو خوندم حال بد شد!
اره،منم زدحال خوردم در حد لالیگا!!الهی پری....

دوس دارم بمیــــــــــــــــرمممممممممممممممم
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااcryingcryingcryingcryingcryingcrying

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

من دیگه واقعا رفتم،بای همگی!!! 
فاطی !!!
زهرا!!
عشقی های من!
خدافس!!!
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(03-02-2014، 21:01)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:51)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:49)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:44)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 20:42)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع خیــــــــــــــرم زیـــــــــن فقط ماله منه!
نه دیگه،نه دیگه،اینطوریع نمیشه...اصلا زینو میگم بیاد،یا منو یا تورو انتخاب کنه!!!راستی!الان زین کجاست؟!

خب منو انتخاب میکنه اینکه کاملا مشخصهSleepy
نع خیر!!منو انتخاب میکنه!!راستی!!زین کجــــــــــاست؟؟؟؟

خدایا!!!کی میرسه که نسخه بعدی بیاد!!!

خو معلومه کجاس!
پیشه من نشسته!
البته الان رفت WC!Big Grin

من همین 20 صفحه ی پیش از کله سایت خدافسی کردم که دیگه نمیآم ..

ولی واجبه جوابتونو بدم ...

چقد تو کفه زین هستین ؟؟؟

نع تاحالا دیدینش نع صحبتی نع س ... پوفــــــ

بدرود
عجب:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 359

سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(03-02-2014، 21:16)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه واقعا رفتم،بای همگی!!! 
فاطی !!!
زهرا!!
عشقی های من!
خدافس!!!

فاطی اوشگول که خدافسی نکرده رفت!
بابای. . .

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

دیش درآم !! |:

آیسـآن وارد میشـود -__-

سلـّـآم !! (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 359
 سپاس شده توسط pink lady ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(03-02-2014، 21:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیش درآم !! |:

آیسـآن وارد میشـود -__-

سلـّـآم !! (:

خوشگلمع وارد شدع خوبی/؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(03-02-2014، 21:30)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 21:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیش درآم !! |:

آیسـآن وارد میشـود -__-

سلـّـآم !! (:

خوشگلمع وارد شدع خوبی/؟

فـدات عزیزم (:

تو خوبی؟! (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 359
 سپاس شده توسط pink lady
(03-02-2014، 21:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 21:30)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیش درآم !! |:

آیسـآن وارد میشـود -__-

سلـّـآم !! (:

خوشگلمع وارد شدع خوبی/؟

فـدات عزیزم (:

تو خوبی؟! (:

ارع بد نیستمع هیچکی نی اوف:ا
^__^

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 47 مهمان