امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(03-02-2014، 18:41)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:35)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ديوانه ايد؟؟
خليد؟؟
بي عقليد؟؟

دختر ميره خواستگاري پسر؟؟ >____<

|: مده روزه !! :|
دیقا من موافقم |:

(: فدات !! خوبی تو ؟!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 327
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
(03-02-2014، 18:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:40)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد يه راه داريم>____<

اينکه شبانه علي رو به قتل برسونيمBig Grin

دمت گرم !
من میخوآم مرگش با زجر باشع ! Big GrinBig Grin Big GrinBig Grin
با این که الان من با تو قهلم ولی:
من یه داس دارم
یه کلت دارم
یه شمشیر دو شاخه دارم
5 تا تبر دارم
(همه از جنس واقعی!!!!!)
بریم بکشیمش:vil:

آرع من اول رو صورتش اسید میریزم ! Big Grin
بیچاره پسرع:ا

گناع دارع:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 327

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-02-2014، 18:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد يه راه داريم>____<

اينکه شبانه علي رو به قتل برسونيمBig Grin

دمت گرم !
من میخوآم مرگش با زجر باشع ! Big GrinBig Grin Big GrinBig Grin

نامرد

خیـآنتـــ کار ...

تا گـفتـم نمــیآم یکی دیگه رو پیـدا کردی ؟؟؟

بدون من عمـلیـآت انجام میدینـ ؟؟؟

دیروز تو جنگـل یه شغال دیدم ... انقدر خوشگل بود ... دومش گرد ... سریع یاد تو کردم ... Big GrinUndecided

جآت خالی من تو رآه عبآس آباد 4 بار با ک... سر خوردم زمین ! Big Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، !~IмДи~!
(03-02-2014، 18:41)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اين يه جلسه ي فوق سريه>____<

سرلشکر احمد , حميد , رکي , ستارع

من با علي حرف دارم>____<
چ حرفی؟ -___-
بوگو ؟ -_-
دارم از فوضولی *ر میخورم -_-
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
ببخشيد مهراوه از قلم افتادBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(03-02-2014، 18:41)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با علي حرف دارم>____<
با کدوماش بکشیم
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 327:D
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، † αƖιєη †
نامردا هر وقت من آنلاین نیستم سری بعد رو میزنند! cryingcrying

شانس منه! cryingcryingcrying
الان تا من برم سری بعد رو میزنن Undecided
میخوام یه بار هم شده صفحه اول شم ...cryingcryingcrying
Goodbye Flashkhor...
(03-02-2014، 18:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع من اول رو صورتش اسید میریزم ! Big Grin
نع>_________<
من
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady
مــیشه این بــحثه مــسخره ی عــلی،فــرید،احــمد،عــروسی،خــاستــگاری،بــه قــتل رســوندن|: و ... |: رو تـــموم کــنید؟! /:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، † αƖιєη † ، pink lady ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-02-2014، 18:44)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با علي حرف دارم>____<
چ حرفی؟ -___-
بوگو ؟ -_-
دارم از فوضولی *ر میخورم -_-

اگع قرار بود بگم پيش همه ميگفتمBig Grin
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان