امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(03-02-2014، 18:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد يه راه داريم>____<

اينکه شبانه علي رو به قتل برسونيمBig Grin

دمت گرم !
من میخوآم مرگش با زجر باشع ! Big GrinBig Grin Big GrinBig Grin
با این که الان من با تو قهلم ولی:
من یه داس دارم
یه کلت دارم
یه شمشیر دو شاخه دارم
5 تا تبر دارم
(همه از جنس واقعی!!!!!)
بریم بکشیمش:vil:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 326
 سپاس شده توسط pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(03-02-2014، 18:37)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد يه راه داريم>____<

دمت گرم !

نامرد

خیـآنتـــ کار ...

تا گـفتـم نمــیآم یکی دیگه رو پیـدا کردی ؟؟؟

بدون من عمـلیـآت انجام میدینـ ؟؟؟

دیروز تو جنگـل یه شغال دیدم ... انقدر خوشگل بود ... دومش گرد ... سریع یاد تو کردم ... Big GrinUndecided
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
تارا^_^
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، T A R A ، ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 18:38)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:35)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ديوانه ايد؟؟
خليد؟؟
بي عقليد؟؟

دختر ميره خواستگاري پسر؟؟ >____<

|: مده روزه !! :|
دیقا من موافقم |:
اَگهـ شـُعور دـآشتهـ باشيــ
اوَل حــَرفُ نمیــزَنيــ ، ح ـَرفــ اولــُ میزنيـــ !!
+ بع ـضیــآ حــَرف تـــو گـَلوشــونــ میپــَرهـ ..

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
سلام fishing
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡
(03-02-2014، 18:38)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: خـونده مگـه اومـده بیـرون مگـه!؟ |: قشنگ نی !؟ /:

حصین ، صادق ، پیشرو ، علی اوج ، جیدال و T-Dey آهنگ دادن :|

گوش ندادی ؟!

|: نـع !!

من همش سـرم تـو فلـش بـود -___-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 326
اين يه جلسه ي فوق سريه>____<

سرلشکر احمد , حميد , رکي , ستارع

من با علي حرف دارم>____<
 سپاس شده توسط pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη † ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(03-02-2014، 18:37)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:35)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:28)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم (: !! به به !!

خوش گذشت این چند روز ؟ ((:

چـرا خـوش بگـذره؟! |:

(03-02-2014، 18:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: تو فک کن یه درصد |: !!

تهران طلسم شُـدس -___- !!

یـوهـاهـاهـا |: صبح فک کردم تعطیلیم !! |: قشنگ و خیلی شیک خورد تـو پَـرم !! |:
شک کردم که تهرانم توشون نیس -___-
میخوام برم شمال زندگی کنم -_-
آیسان تو هم بیا -_-
میریم برف بازی و کل مدارس کلــــــــــــــآ تطیله -_-
بریم؟ ^_^

( درون دلم: بتمرگ سر جات بابا -_-  )

بـریم |:

(دقیقا -__- )

خووووو کی بریم؟ |:

( دلم: آناناس -_- )
|: نمیـدونم !!

(دلـم:گلـآبی -__- )

فردا خوبه؟ -_-

( دلم : باقالی -___- )
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(03-02-2014، 18:38)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: خـونده مگـه اومـده بیـرون مگـه!؟ |: قشنگ نی !؟ /:

حصین ، صادق ، پیشرو ، علی اوج ، جیدال و T-Dey آهنگ دادن :|

گوش ندادی ؟!
اهنگ صادق زیاد جــآلب نی حال نکردم باش=||
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton
(03-02-2014، 18:40)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد يه راه داريم>____<

دمت گرم !
با این که الان من با تو قهلم ولی:
من یه داس دارم
یه کلت دارم
یه شمشیر دو شاخه دارم
5 تا تبر دارم
(همه از جنس واقعی!!!!!)
بریم بکشیمش:vil:

آرع من اول رو صورتش اسید میریزم ! Big Grin
 سپاس شده توسط pink lady ، ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان