امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(03-02-2014، 18:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقـا ایمـــآن ( 2 ) ... تـــو چرآع هر جا عضو میشـی اسمتـ ChaRisMa  !!!HuhHuh

خوبه از اسمت میشناسیمت ...

من اکثر جاها با اسم TakPaR هستم در حال حاضر :|
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(03-02-2014، 18:33)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:31)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهآی ایمان2 14 ساله ... حالت چطوره ؟؟ Big Grin

میگذره ..

پرستوها خوبن ؟؟؟ Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
فعلـاً!
|:
اعصابم چیزی شد!|:
ــــفظ!

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 324

سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، T A R A ، ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 18:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد يه راه داريم>____<

اينکه شبانه علي رو به قتل برسونيمBig Grin

دمت گرم !
من میخوآم مرگش با زجر باشع ! Big GrinBig Grin Big GrinBig Grin
 سپاس شده توسط T A R A ، ~~SARA:HIVA~~ ، pink lady ، † αƖιєη †
(03-02-2014، 18:35)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س ... بکس بازاومدمBig Grin

سلـآم خـانومی ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 324
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 18:35)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:28)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم (: !! به به !!

خوش گذشت این چند روز ؟ ((:

چـرا خـوش بگـذره؟! |:

(03-02-2014، 18:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:20)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی تهران هم تعطیله؟ 0_0
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ؟ 0_0
|: تو فک کن یه درصد |: !!

تهران طلسم شُـدس -___- !!

یـوهـاهـاهـا |: صبح فک کردم تعطیلیم !! |: قشنگ و خیلی شیک خورد تـو پَـرم !! |:
شک کردم که تهرانم توشون نیس -___-
میخوام برم شمال زندگی کنم -_-
آیسان تو هم بیا -_-
میریم برف بازی و کل مدارس کلــــــــــــــآ تطیله -_-
بریم؟ ^_^

( درون دلم: بتمرگ سر جات بابا -_-  )

بـریم |:

(دقیقا -__- )

خووووو کی بریم؟ |:

( دلم: آناناس -_- )
|: نمیـدونم !!

(دلـم:گلـآبی -__- )
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 324
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، † αƖιєη †
محمد مژده بده!!!!Big Grin
 سپاس شده توسط pink lady
(03-02-2014، 18:35)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:31)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چه خبره
همه تیریپ دوسی ورداشتن
شــده آشــغــ**** دونــی ایــنــجــآ  =///
چرا جو میگیری
همه میدونن تو عاشق منیBig Grin
مــهــرآوه خــَفــه=/////|||>____<
انگار سایت دوس یابی شده بخدا!!

بیخی
××××××××××××××
ســـ.....
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط T A R A ، pink lady ، Ƒαкє ѕмιƖє
(03-02-2014، 18:36)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقـا ایمـــآن ( 2 ) ... تـــو چرآع هر جا عضو میشـی اسمتـ ChaRisMa  !!!HuhHuh

خوبه از اسمت میشناسیمت ...

من اکثر جاها با اسم TakPaR هستم در حال حاضر :|

نع ... اسمت ChaRisMa ست ..

بهت pm میدم میگم ایـمانم خودت تا تهشو بخون ok ????
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 18:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب تارا داره از خجالت اب ميشه
احمد هم همينطورBig Grin

|:

آیــسان مــن عـ♥ـلی آقــا مــیخوام >___<

علي اقا دوست جون جوني خودمه>____<

نعBig Grin

حالا چيکار کردع که ازش خوشت مياد؟؟Big Grin
0____o
مــن ازش خــوشم نــمیاد -___-

(03-02-2014، 18:29)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:22)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد هم همينطورBig Grin

|:

نع>_<
تو گفتی یه فرند معمولیه
یوهو شد بوی فرند>_<
گفته باشم علی بابای ناتنی من میشه^_^
احسان بابامه
و صد البته فرید
|:
بــس کــن دیگــه -___-
(03-02-2014، 18:30)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 18:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد هم همينطورBig Grin

|:

علي اقا دوست جون جوني خودمه>____<

نعBig Grin

حالا چيکار کردع که ازش خوشت مياد؟؟Big Grin
خو مخش رو زده دیگه
حرفی زدیا
|:
(03-02-2014، 18:31)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا چه خبره
همه تیریپ دوسی ورداشتن
شــده آشــغــ**** دونــی ایــنــجــآ =///
مــهی ^__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 67 مهمان