03-02-2014، 18:30
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-02-2014، 18:30، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(03-02-2014، 18:28)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-02-2014، 18:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلـآم (: !! به به !!
خوش گذشت این چند روز ؟ ((:
چـرا خـوش بگـذره؟! |:
(03-02-2014، 18:27)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-02-2014، 18:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شک کردم که تهرانم توشون نیس -___-
(03-02-2014، 18:20)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|: تو فک کن یه درصد |: !!
(03-02-2014، 18:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یعنی تهران هم تعطیله؟ 0_0
(03-02-2014، 18:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سـلام داداش
این یه خبر خوبـ که اخـبار سرآسری گفتــــــ مدارس کل شهرستـآن ها و.... تعطِیـلیــن
و خبـر خوبــــــ بعد شرّم کــنده شد ... دیـگه منو نمی بیـنین
منو تنهآ نزآر رو قلبم پآ نزآر !
ولی عجب خبری دادیآ فردآ هم میرم بیرون ! خخخخخخ
نـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ؟ 0_0
تهران طلسم شُـدس -___- !!
یـوهـاهـاهـا |: صبح فک کردم تعطیلیم !! |: قشنگ و خیلی شیک خورد تـو پَـرم !! |:
میخوام برم شمال زندگی کنم -_-
آیسان تو هم بیا -_-
میریم برف بازی و کل مدارس کلــــــــــــــآ تطیله -_-
بریم؟ ^_^
( درون دلم: بتمرگ سر جات بابا -_- )
بـریم |: