امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

نعـ آیسان
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 302
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(03-02-2014، 17:00)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهراوه
ایسان
شما یع امضا ندارین بهم بدین؟

(: چرا وایسا الـان بهت میدم !!

حآلمــ خوبــــ نیستــــ ...

گـــونه هآیَمــ مــے سوزَد...

بَــرآے گریــه کردَלּ رآهــے تـــآزه یآفتـــه امــ ...

اشکـــ هــآیمــ رآ ایــלּ بــآر روے دلَمــ مــے ریزَمــ ...

بــآ یکــ تیـــر دو نشــــآלּ مــے زَنَمــ ...

هَمــ کســے گــریه امــ رآ نمــے بینَـــد...

هَمــ دلَمــ خُنَکـــ مـــے شَوَد...

بَـعـضـیـا گـاوِشـوלּ مـیـزاב

بَـعـضـیـا פֿَـرِشـوלּ اَز رو پُـلـ رَב مـیـشِـﮧ

تَـڪـلـیـفـِ مـا ڪِـﮧ פֿَـرِمـوלּ رو پُـلـ زائـیـבِه چـیِـﮧ[?|؟]

فعلـن همین دوتا دمه دستم /: !! وایسا میرم برات دنبالش !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 302
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:58)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه |:
منم دیگع عمرا |:
خوبـــــــــــــی؟ (:

من گرفتاری داشتم |: یادت نی؟! !!

اصـن تو بگـو یـه بـآر |: !!

فـدات تو خوبی؟! (:

(03-02-2014، 16:57)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسي

چطوري؟؟

خـوبم !!

تو کجایی!؟ /:

خونمون O__O

شما کجائي؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Adl!g+ ، ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 17:02)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نعـ آیسان

): چیشده!؟ ||:

(03-02-2014، 17:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونمون O__O

شما کجائي؟

نع بابا من فکر کردم تو باغی |: !!

منم خونمونم !! ||:

بابا کدوم شهری؟! -___-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 302
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، ~~SARA:HIVA~~
مرسی ایسان اولی بد نی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 17:01)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:59)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:52)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتون پیشنهاد میکنم هیچ وقت از دکمه خروج استفاده نکنید Sleepy
من یه بار استفاده کردم بع چیز خوری افتادمSleepy
مگه رمزم یادم میومد؟ Sleepy
نع که آخرسر شانسی اینو زدم دیدم میگه وارد شدیSleepy
آی فلــــش Sleepy
بعضی موقع ها جونه آدمو میگیریآآ Sleepy

سآم عَلِک Big Grin

من رمز عبورمو تو هفت هشتا کاغذ نوشتم تو قسمت هاي مخفي خونه جا گذاري کردم, اين روش خيلي جواب ميدهSleepyBig GrinBig Grin

عليکBig Grin
فکر خوبیه 0_0
خخخخخخ (:
خوبیـــ؟ـــ(:

ارعBig Grin
ممنون
چطوري؟؟!

(03-02-2014، 17:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 17:02)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نعـ آیسان

(03-02-2014، 17:03)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونمون O__O

شما کجائي؟

منم خونمونم !! ||:

بابا کدوم شهری؟! -___-

نع من تو باغ نيستمBig Grin

RashT ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη † ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، ~~SARA:HIVA~~
عـرفـان ====>rF@N£ نقـش جـدیدت مبـارک |:

تمـاشـآگـر شُـده |: !! بـه افتخـارش !! . . |:
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، † αƖιєη † ، Mohammad 77 ، ~~SARA:HIVA~~
گفتی محل نمیدی.!

خــــــــــــــــــــــــــــــــب
من رفع زحمت کنمـ؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77 ، ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 17:05)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RashT ^_^

|: معلـومه !

eee واقعـآ!؟ (:

تعطیـل بـودین امـروز!؟ /:
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(03-02-2014، 17:05)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 17:01)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:59)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 16:52)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتون پیشنهاد میکنم هیچ وقت از دکمه خروج استفاده نکنید Sleepy
من یه بار استفاده کردم بع چیز خوری افتادمSleepy
مگه رمزم یادم میومد؟ Sleepy
نع که آخرسر شانسی اینو زدم دیدم میگه وارد شدیSleepy
آی فلــــش Sleepy
بعضی موقع ها جونه آدمو میگیریآآ Sleepy

سآم عَلِک Big Grin

من رمز عبورمو تو هفت هشتا کاغذ نوشتم تو قسمت هاي مخفي خونه جا گذاري کردم, اين روش خيلي جواب ميدهSleepyBig GrinBig Grin

عليکBig Grin
فکر خوبیه 0_0
خخخخخخ (:
خوبیـــ؟ـــ(:

ارعBig Grin
ممنون
چطوري؟؟!

(03-02-2014، 17:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نعـ آیسان

خونمون O__O

شما کجائي؟

منم خونمونم !! ||:

بابا کدوم شهری؟! -___-

RashT ^_^
اع^___________^
3 سال همشهری بودیم^_______________^
تعطیلی بت چسبیده^______-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان