امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(03-02-2014، 15:11)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:09)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:05)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:03)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:00)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میس میسی (((:
چراع گفتم شاید یه چیزه دیگع باوشه (:
خــُـــب چه خطرآ؟ =)
هیچی انقدسرده اینجا برف اومد ه بود|:

شماکدوشهری هستین((((:
ما تهران (:
شوما کدومی؟ (:
اینجا خیلی کم برف میاد ولی هوا خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی سرده ):

ما ساری هستیم  ارع ازوقتی برف اومده یه زره گرم شده ولی من همش سردمه نمیدونم چراع |:
گرمه؟؟؟؟ |:
من دارم قندیل میبینم >_<
خعلی سرده ):
ارع ولی یکم|:
اَگهـ شـُعور دـآشتهـ باشيــ
اوَل حــَرفُ نمیــزَنيــ ، ح ـَرفــ اولــُ میزنيـــ !!
+ بع ـضیــآ حــَرف تـــو گـَلوشــونــ میپــَرهـ ..

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 275

سپاس شده توسط † αƖιєη †
آگهی
(03-02-2014، 15:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:08)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلـم میخواد آواتـار پـسـرونـع بزارم(:

این خـوبـه یـا عـوض کنم؟؟|:
چیکار شور من داری؟>_<

الله اکـبر باز این شروع کرد|:

فک کردم یادت رفته لویی رو|:

شوور خـودمـه دخی من خودم تورو با لویی آشنا کردم >_<

ولی خـب اگـه بخوایم حرمسرا بزنیم تو میتونی زن دومش باشی-__-
خفه شو لویی فقط مال خودمه-__-
تقسیمشم نمیکنم با کسی مخصوصا با تع-_-
الکی نخشه نکش-_-
(03-02-2014، 15:13)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:12)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:10)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سِلـــــــــــــوم بِرادر!^.^

سلام.
خوبی؟

تـــــــــــــــــــوپ!
ت خوبیــع؟
|:
 سپاس شده توسط Albert wesker
(03-02-2014، 15:10)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

علیک!
خوبید؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Albert wesker
(03-02-2014، 15:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
سلـــآم ^_^
اعــــع یه چیزی...|:
من این علاقه شدید سومآ رو که دوس دارید..(:
اوآتار متحرک بزارید درک نوموکنم (:
چراع؟؟؟ (:

اصلا نفهمیدم چی گفتی:|
یه بار دیه بگوShy
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(03-02-2014، 15:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای-_______-

روژینا نروع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcReZAXy2wR6YLtZdHpldIvD769a1rvW5acB5xdvin94vCyDfB_egg
Hello !!

سلـام !!

بُنـژوق !!

هِلـو !!

آسـی آسـی !!

هـای !!

علیـک !!

سـآم !!

سیلـوم !!

(:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 275
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Albert wesker ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، இFATEMEHஇ ، † αƖιєη †
(03-02-2014، 15:11)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:09)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:06)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:04)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:01)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسم الله!
اهم اهم!
هههههههههه(:
چه پسرجیگری بوده!
جیگر؟ (:
اووووووووووووووووف بود (:
اوف = جیگر خوشتیپ باحال با نمک و...
خعلی اوف بود ((((((:
شمارشو برات بگیرم؟ Angel

ارع ارع!
اگه رند بود بگیریا نبود نوموخام!(:
فک کنم رندع (:
برم بهش بگم شماره میدی؟ (((((((((((:
فک کنم اون موقع بگه بچه ها این 2خدره عاشقم شدع ول کن نیس |:

بخاطر من(:
باووووشه به خاطر تو هم شدع با کتک میگیرم ((:
(03-02-2014، 15:14)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

علیک!
خوبید؟

مرسی
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
درود بر همگی -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Albert wesker ، † αƖιєη † ، Adl!g+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 44 مهمان