امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

روژی>_-
آگهی
بايييييييي 0.0
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 271
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، இFATEMEHஇ
(03-02-2014، 14:59)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:57)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:55)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:54)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:50)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلام
هام!

ا0.0ا بچه ها

هوم؟؟:|
خ هيچي 0.^

عه!
واه!
باوش!
بسم الله!
والاع!
تو کی بنفش میشی؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(03-02-2014، 15:01)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:57)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:51)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:49)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:46)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُک رُک :|
خوبیع(:؟؟
جیغ تر>____<
مهشیدیــــــــــــــــ(:
جیگروووو ^___^
نــع |:
تو خوبیع؟ (:
جیغ تر تر بنفش >_<

بنفش خوبس!
بیشترش نمیکنم دیه!
چراع؟:|
اری خوبم
آورین ^_____^
تو راه که داشتم میومدم ..|:
یه پسره رو دیدم کع کلاس اول ابتدایی بود |:
خیای بامزه و ناز بودد (:
بهش گفتم وااااای چقد نازی تو دورت بگیردم ^__^
خیلی هم ریزه میزه بود |:
2تا دوست دیگش هم کنارش بودن بعد پسره گفت |:
آخ جوون مخ این دخدره رو زدم بعد همشون خندیدن |:
نگران نسل آینده ام |:
من |:
پسره ^______________^
روحانی |:
اوبوما |:

بسم الله!
اهم اهم!
هههههههههه(:
چه پسرجیگری بوده!
جیگر؟ (:
اووووووووووووووووف بود (:
اوف = جیگر خوشتیپ باحال با نمک و...
خعلی اوف بود ((((((:
شمارشو برات بگیرم؟ Angel
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 15:01)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:53)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:50)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:47)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عشـــــــــــــــــقی ^_^
چه طوری؟؟؟؟؟ (((:
افتضاحم=(
ت چطوری؟
من افتضاح تر |:
چه خطرآ؟ (:
من افتضا تر تر:|
نع من افتضا تر تر تــر |:
من افتضاه تر تر تر
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
بچه ها تولده یع ذره شاد باشین
تولد تولد تولدت مبارک
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jahaniha.com/wp-content/uploads/2013/03/fun158_www.jahaniha.com_4.jpg
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
هــــــــــــــــوف
حوصلم پکیــــــــــد =((
|:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(03-02-2014، 15:01)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:59)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:52)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشهید خره گاوه نره سوارش میشم هی میپره^___^
:|

عهـــ واه!
باباع رژی یکم ادبیات کار کن دخترم این وزن و قافیش به من نمیاداع^__^
میاد؟؟0__0??
مرسی تو خیلی بهم لطف داری!
دلتنگتم ای مهشید^_^
ممد را ببوس بر روی ابر ها^_^
:|
خودمم نفهمیدم چی گفتم:||||||
ممد کیع؟:|
عه واه!
بسم الله !
ممد؟؟
نمیشناسم والاع!
تو میشناسیش؟
ارع دوس پسرته:}

عه؟
پسرخوبیه؟
چن سالشه؟
من دوسش دارعم!
توضیح بده کامل(:
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(03-02-2014، 15:03)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 15:00)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:55)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:54)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2014، 14:51)Mina! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام اسمت چیه ازانرژیت خوشم اومده عین خودمیBig Grin
اوع (((:
میسی میسی (=
اسممـــــــــــــــــــــ|:
رُکسـآنــآ می باشد ^__^
تو چی؟ (:
خخخخ چقدانرژیت بالاس باووو(((:

واقعامعلوم نیس اسمم ×_×
میس میسی (((:
چراع گفتم شاید یه چیزه دیگع باوشه (:
خــُـــب چه خطرآ؟ =)
هیچی انقدسرده اینجا برف اومد ه بود|:

شماکدوشهری هستین((((:
ما تهران (:
شوما کدومی؟ (:
اینجا خیلی کم برف میاد ولی هوا خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی سرده ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jahaniha.com/wp-content/uploads/2013/03/fun158_www.jahaniha.com_9.jpg
خوشمزس
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 42 مهمان