امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

اواتراتونو درس كنين
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 234
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(02-02-2014، 20:09)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 20:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـی اینجـا مـث مـن دانش آمـوزع؟؟؟؟

هـسـتـین فرار کنیم از مدرسه14k

من من....
من تا حالا 10 بار فرار کردم و 100 تا هم مورد انضباطی دارم

اوه بـزن بـریم تـا گـنـدش بـالـا نزدع
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-02-2014، 20:11)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم مدیر جونم؟؟ چند تا منو دوست داری؟؟

هیچی خانوم هیچی !! |:

اینجا مدرسه اس نه ایستگا عشق سنج خانوم !! T_T

اعصاب ادمو بهم میزنین !! T_T

ساکت باشین !! من میرم ادبیات حل کنم و بیـآم T_T

خانم جیلی بود جیجیلی بود جبلی بود چی بود !! ؟ هوای بچه ها رو داشته باشید |: برنگردم ببینم دوباره مدرسه رو هواس!؟ |:

فعلن

(02-02-2014، 20:11)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 20:09)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 20:05)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــآنوم مدیر چن تا دبیر بیـــآب!
درضمن!
نام مدرســـه؟؟!

نـام مدرسه ورود آقایون ممنوع !! |:

تاسیس :1392 !! |:

خشگل نرسیدن بد تر از دیر رسیدن هم شعـآر مـآس |: !!

بلـی -__- اعتراضی دارین!؟

من صحبتی نداارم!
|: بلی !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 234
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، ~ArMiNa~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
سلااام^___^
کسی هست؟؟^___^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ
(02-02-2014، 20:14)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام^___^
کسی هست؟؟^___^

به به شاگرد جدید T_T حال شما!؟

شما دبیرین یا شاگرد!؟
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 234
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
بچــــه ها اواتارم خـــــــــــــوبع؟
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ~ArMiNa~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ★MoRpHeUsS★
(02-02-2014، 20:14)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااام^___^
کسی هست؟؟^___^

دبير احكام وارد ميشود 0.0
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ~ArMiNa~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ★MoRpHeUsS★
(02-02-2014، 20:13)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 20:09)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 20:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـی اینجـا مـث مـن دانش آمـوزع؟؟؟؟

هـسـتـین فرار کنیم از مدرسه14k

من من....
من تا حالا 10 بار فرار کردم و 100 تا هم مورد انضباطی دارم

اوه بـزن بـریم تـا گـنـدش بـالـا نزدع

اوکی بدو بدو بدو
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-02-2014، 20:15)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرحبا مرحبا
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، இFATEMEHஇ
(02-02-2014، 20:15)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرع به به به ^_^ مرحبا خانوم جبلی جیجیلی جیلی |: !!!
 سپاس شده توسط MONA-GH ، இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 69 مهمان