امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(02-02-2014، 19:34)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:26)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:17)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه بریم پارک آقآیون ؟ ^_______^

|: نـع !! خانوم رُکی !! ؟

شما کار کامپیوتری مدرسه رو به عهدا دارین !! (:
میسی میسی خانم دارابی (:

خواهش خانوم؟! . . . رُکی!؟ بگم !؟
یگید بگید ^_^
من خانم رُکی هستم T_T

خانم رکی T_T !! برو تو سایت مدرسه قانون مدرسه رو بزن !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 228
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، இFATEMEHஇ
آگهی
(02-02-2014، 19:36)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:34)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:33)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میشــــم بازرس!
باوشـــع؟

اره يا بشو دبير رياضي چيزي

نـــــــع
من بازرســـــم!
حالا همه تو کلاسا!
خانوم گفــاری برو سره کلاست!Big Grin

من ناظمم فاميليمم ناظري هستش -______-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 228
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
ای وایی خانوم گفاری مقنعم گم شده...این آرمین هم که اومد تو!!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-02-2014، 19:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــا حـضـرت عـبـاس|:

چشمـام درست میبینه؟؟؟

آواتار آیسانو دیدم جیغ زدمO_o

بسم الله|:

|: فاطمه . . زود آواتـآرتو عوض کن !!

اینجا مدرسس !! مقررات داره !! T_T

درضمن دخترخالتون نیستم که من که !! T__T

خانم مدیرتونم !! بلـه . .خانم دارابی هستم !! T_T

نمره انظباطت خیلی پایینه هااا T_T

خـانـوم دارابـی غلط کردم آواتـارم خوب شد؟؟؟

خانوم تورو خدا ایندفعه نمره انضباتم پایین بشه بابام تو خـونه رام نمیدع کـارتون خـواب میشم بدبخت میشم

خـــــــــــــــــــــــــــآآنوم؟
برو حجابنو رعایت کن!
ب عنوانه بازرس من شمارو محفوض و اخراج میکنــم!
ختم جلســه!
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ƒαкє ѕмιƖє
خانم مدير 0.o
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(02-02-2014، 19:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:30)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــا حـضـرت عـبـاس|:

چشمـام درست میبینه؟؟؟

آواتار آیسانو دیدم جیغ زدمO_o

بسم الله|:

|: فاطمه . . زود آواتـآرتو عوض کن !!

اینجا مدرسس !! مقررات داره !! T_T

درضمن دخترخالتون نیستم که من که !! T__T

خانم مدیرتونم !! بلـه . .خانم دارابی هستم !! T_T

نمره انظباطت خیلی پایینه هااا T_T

خـانـوم دارابـی غلط کردم آواتـارم خوب شد؟؟؟

خانوم تورو خدا ایندفعه نمره انضباتم پایین بشه بابام تو خـونه رام نمیدع کـارتون خـواب میشم بدبخت میشم

نع آواتارتو تعویض کن دختر عععع !! T_T

مرحبا به پدرت مرحبا حقته تا شما باشی حجابتو رعایت کنی !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 228
ارمينا فردا بابات مياد مدرسع 0.o
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-02-2014، 19:38)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم مدير 0.o

بلی خانم ناظری؟
مونــــــــــــــــــــــــــاع خخخ
اواتارت ته خندس ^___________^
خانم دارابی شرمنده من مرخصی میخوام ^_^
باس برم |:
فعلا بای همـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ^_^
قانونا رو فردا میزنم |:
بابای (((:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MONA-GH
عاغا واســم فامیلی انتخاب کنید خودمو معرفی کنم!
.....
این خوبع؟
مثلا خانوم جبلیـــــع؟
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 49 مهمان