امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

من اکانت دختر دارمآ !
بآهآش مخ پسرآ رو کار میگرفتم کسی میخواد ! ؟ Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 170
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
آگهی
(02-02-2014، 14:14)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:12)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:11)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــــــــآی!
اهم اهم×

سلام مهشیدم

سلوم نیایشی!
خوبی ؟؟!!!
من عصبیم):
تو خوبی؟
(02-02-2014، 14:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:14)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون مونآ که اذیت بود !
من از اون بیکیفیت ! ؟
آخرم رفتن فضولی کردن به صآبر که احمد اذیتون میکنه منو جیز آوردن ! Dodgy

فـارسـی زر بـزن نـصـف حرفاتو نفهمیدم|:

قضیش طولانی من از وقتی این خآنوم نویسنده بود باهاش مشکل داشتم !
زیر همه پست مینوشت بیکیفیت ! منم اذیتش میکردم باهاش لاو نمیترکدم !
دفعه ی آخر اینجوری داشتم اذیتش میکردم ! خخخخخخخ Big Grin
كه بعدم به گ.. خوردم افتاده cof

حیف که بی جنبه ای مگرنه بازم باهات شوخی میکردم ! Sad

قلت ميكني اين دفعه خودم محرومت ميكنم -_______- بيشعور دفعه اخرت باشع
 سپاس شده توسط Adl!g+
مـن...مـن...بـاختم...اییییش>__<
aah
 سپاس شده توسط MONA-GH
(02-02-2014، 14:17)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:16)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیییییییییییییییییییییییلی مسخرسAngry

من اکانت خودموموخامcryingcryingcryingcryingcrying

ميخواي يه اكانته مال دوسمه بت بدم ولي اول صبر كن بش بگم

منم بایدازامیراجازع بگیرم چون بفهمه دهن مهنمو اسفالت کردعSad
 سپاس شده توسط MONA-GH
(02-02-2014، 14:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:14)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا شومآ امروز تعطیل بودید؟ cry2
ما امروز رفتیم مدرسه >_<
برف بازی و سرسره بازی کردیم (((:
و من...^_^
با ک*ن خوردم زمین |:
دهنم سرویس شد |:
اونم 3 بار |:
و 2 بارم بچه ها تو لباسم برف ریختم |:
از کمر درد الانه که بیوفتم بمیرم /:

فردآ خدا عاقبت منو بخیر کنه با اون دوستای وحشیم ! Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اوهوع (:
دوستای من تازه میگن:
رکسی امروز چه بخوای چه نخوای باید بیای فلان باغ |:
میخوایم برف بازی کنیم |:
یعنی از همین الان برام فاتحه بخونید |:
همین الان |:
دوستای تو م3 دوستای من وحشی ان؟؟؟؟ |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(02-02-2014، 14:18)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:14)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـارسـی زر بـزن نـصـف حرفاتو نفهمیدم|:

قضیش طولانی من از وقتی این خآنوم نویسنده بود باهاش مشکل داشتم !
زیر همه پست مینوشت بیکیفیت ! منم اذیتش میکردم باهاش لاو نمیترکدم !
دفعه ی آخر اینجوری داشتم اذیتش میکردم ! خخخخخخخ Big Grin
كه بعدم به گ.. خوردم افتاده cof

حیف که بی جنبه ای مگرنه بازم باهات شوخی میکردم ! Sad

قلت ميكني اين دفعه خودم محرومت ميكنم -_______- بيشعور دفعه اخرت باشع

برو بابا من از هیچ کی نمیترسم !
خودتم میدونی !
پس تهدید نکن !
تآزه تو فقط میتونی اخطار بدی ! فک کردی من نمیدونم ! Big Grin
تآزه ممد هست منو آزاد میکنه !
یآدش بخیر با روزآی اول عضویتم با تارا عجب دعوآی کردم ! Big Grin
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، † αƖιєη †
(02-02-2014، 14:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اکانت دختر دارمآ !
احمد جــــــــــــــُـــــــــــــــوونه بووووق بده به من |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(02-02-2014، 14:19)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:17)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 14:16)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیییییییییییییییییییییییلی مسخرسAngry

من اکانت خودموموخامcryingcryingcryingcryingcrying

ميخواي يه اكانته مال دوسمه بت بدم ولي اول صبر كن بش بگم

منم بایدازامیراجازع بگیرم چون بفهمه دهن مهنمو اسفالت کردعSad

داداشتع؟
(02-02-2014، 14:18)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اکانت دختر دارمآ !

میدونم داریع با اون به بی اف من پیام دادی دری وری گفتی عنترDodgy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان