امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(02-02-2014، 13:17)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:15)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:14)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:13)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:11)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امير علي cry2

گریه نکن دخترخخخخخخBig Grin

من تروباهیچکس عوض نمیکنم HeartHeartBig GrinBig GrinBig Grin

TongueTongueTongue بسوزين بسوزين

هنوز اولشع (((((:
^_^
جوجه رو اخر پاییز میشمورن((:
منو این حرفا:|

عنترمثلاتوخواهرمیBig Grin

ازکی طرافداری میکنیBig Grin

از حالا با خواهرت مشكل دارم -___-
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 156
 سپاس شده توسط amirali%
آگهی
(02-02-2014، 13:17)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:16)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موناع احمد کدوم خریه زووووووودتوضیح بدعAngryAngryAngry

خخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

احمد گوسپند ديگه -______-

داره ابرومون میرعBig Grin

خخخخخخخخخخخخخخBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط MONA-GH
سلام (:Big Grin
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

سپاس شده توسط amirali% ، MONA-GH
(02-02-2014، 13:18)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:17)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:15)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:14)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 13:13)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گریه نکن دخترخخخخخخBig Grin

من تروباهیچکس عوض نمیکنم HeartHeartBig GrinBig GrinBig Grin

TongueTongueTongue بسوزين بسوزين

هنوز اولشع (((((:
^_^
جوجه رو اخر پاییز میشمورن((:
منو این حرفا:|

عنترمثلاتوخواهرمیBig Grin

ازکی طرافداری میکنیBig Grin

از حالا با خواهرت مشكل دارم -___-

نع باووو جفت جورکنیدخودتونو حوصله گیسوگیس کشی ندارم خخخخخخخخBig Grin
 سپاس شده توسط MONA-GH
عاطی کاری داشتی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ >_<
 سپاس شده توسط MONA-GH
Heart
(02-02-2014، 13:19)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:Big Grin

عاطی^_^Heart

فاطی گاو مردیDodgy
(02-02-2014، 13:13)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا من از احمد گوسپند حالم به هم ميخوره

خودت اونروز داشتی گریع میکردی میگفتی من احمت رو میخوام ولی بهم توجه نمیکنه

امیر خواهرت هدیه مث من خوبی تورو میخواد این موناع یه ابلیسیه که خدا میدونه

همین الان نمیتونم یه وردی خوند نفرین کرد چیکار کرد کل سیستمم رفت رو هــوا

سپاس شده توسط † αƖιєη †
(02-02-2014، 13:21)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ >_<

چتهHuh
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart!♥♥♥♥♥♥♥
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان