امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(01-02-2014، 22:40)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من این پسره سعید و میشنآسم !
برای همه مزاحمت ایجاد میکنه !

فاطی غیر از سینآ این سعید هم هس !
من میدونم !

هــومــ...|:
آگهی
(01-02-2014، 22:41)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:36)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:32)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بـــــــــه بــــــــه داش محمد ((((:
چطوری دادا؟

سلام داداش ماکان من خوبم تو چطوری؟

به خوبی شما -__-

(01-02-2014، 22:33)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چی گفتم باووو همش سانسوربودشSad

میگم چرا به مدیرا نگفتین؟-__-

من نمیدونستم رسیدگی میشه ایولBig Grin

شما اول برو درخواست پسورد جدید بزن بعد برو تو اکانت قبلیت بعد اسم دقیقشو به مدیرا بگو .

بزارتولیست اعضاببینم
(01-02-2014، 22:42)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:41)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:36)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:32)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش ماکان من خوبم تو چطوری؟

به خوبی شما -__-

(01-02-2014، 22:33)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چی گفتم باووو همش سانسوربودشSad

میگم چرا به مدیرا نگفتین؟-__-

من نمیدونستم رسیدگی میشه ایولBig Grin

شما اول برو درخواست پسورد جدید بزن بعد برو تو اکانت قبلیت بعد اسم دقیقشو به مدیرا بگو .

بزارتولیست اعضاببینم

من سعید16 رو سرچ کردم فقط یه اکانت بوده اونم اینه.یه ساله آن نشده

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=104355
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط amirali%
(01-02-2014، 22:41)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:39)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:38)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:34)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چون یه پسر ******و****** شده بهم پ خ دادپیشنهاد6داد امیرعلیم قاطیط رمزاکانتمو عوضیدبهمم نمیدش

نام کاربری پسره رو بده.

سعید16 فک کنم

مطمئنی؟؟؟-__-
نریم یکی دیگه رو محروم کنیم -__-

ارع ببین الان به امیرعلی اس دادم نامشوگف توپرفایلش نوشته ازخراسانه

سعید مشهدی !
سینا چالوسی !
هر دوشون یه ...... هستن ! Dodgy
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 137
 سپاس شده توسط Albert wesker
اینی که گفتی که ارسال هاش 0 بود :|
یعنی نمیتونه پ.خ بفرسته :|
مارو گیر اوردی؟:|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
ای خدای ابروباران

Oreb#
سـعـید مشهدیه؟؟؟

بـاید برم بمیرم|:

آرمین2012 رو مشناسی؟؟؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(01-02-2014، 22:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:41)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:39)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:38)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:34)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نام کاربری پسره رو بده.

سعید16 فک کنم

مطمئنی؟؟؟-__-

سعید مشهدی !
سینا چالوسی !

دادا شما لطف کن لینک پروفایلاشونو اینجا بزار
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، M.K.N
(01-02-2014، 22:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـعـید مشهدیه؟؟؟

بـاید برم بمیرم|:

آرمین2012 رو مشناسی؟؟؟

آرع مهشیدی فک کنم !

نع !

(01-02-2014، 22:46)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:45)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سعید16 فک کنم

مطمئنی؟؟؟-__-

سعید مشهدی !
سینا چالوسی !

دادا شما لطف کن لینک پروفایلاشونو اینجا بزار

آخه من که دختر نیستم به من چیزی نگفته ولی به همه دخترا یه چیز میگه !
شمآره این سینآ رو منم دارم به همه دخترای انجمن داده !
(01-02-2014، 22:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـعـید مشهدیه؟؟؟

بـاید برم بمیرم|:

آرمین2012 رو مشناسی؟؟؟

آرع مهشیدی فک کنم !

نع !

قبلا گفته بودم یه پ.خ هایی داد از خجالت آب شدم/:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 56 مهمان