امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(01-02-2014، 22:09)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:09)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:06)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کـجـان این کسـایی که قمپز در میکردن زبانشون فوله؟؟؟

بیان به من جواب بدن من که میدونم این احـمت معنی این کلمه رو نمیدونه الکی اینجوری میکنع ضایع نشع

من هستم
اول صبر كن يه ديكشنري پيدا كنم -__^

مناع بیشعوریه موقع تحویل نگیری میچایDodgy

نگران نباش چايدم -____-

وووووی HeartHeartHeartHeartHeart

تکرارشه لهت میکنمDodgyDodgyDodgy

کبریتBig GrinBig GrinTongueTongueTongue
 سپاس شده توسط MONA-GH
آگهی
دافظ اين دفعه ديگه باش شبتون بي ترس =)
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 131
 سپاس شده توسط M.K.N
نکته ی جالب این که عربیم هم وضعش خیلی خرآبه ! خخخخخخ Big Grin
فقط ریاضی خیلی خوبه ! Big Grin
 سپاس شده توسط M.K.N
(01-02-2014، 22:12)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:09)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:09)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:06)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیان به من جواب بدن من که میدونم این احـمت معنی این کلمه رو نمیدونه الکی اینجوری میکنع ضایع نشع

من هستم

مناع بیشعوریه موقع تحویل نگیری میچایDodgy

نگران نباش چايدم -____-

وووووی HeartHeartHeartHeartHeart

تکرارشه لهت میکنمDodgyDodgyDodgy

کبریتBig GrinBig GrinTongueTongueTongue
فوتت كنم افتادي تو راه باقالي چه برسه شيري
(01-02-2014، 22:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد جون هرکی دوست داری جواب این سوالمو بده :|
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
وجدانا کی ازت پرسید وضعیت درسیت چطوره؟ :|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(01-02-2014، 22:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هستم

بـاوشـع(:

(01-02-2014، 22:06)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشخولم اصلا عصبانیت بت نمیاد شادباش Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

عـصـبـی نیستم که|:

درگیره ذهنم گیج شدم|:

وووووووویBig GrinBig GrinBig GrinHeartHeartHeart

(01-02-2014، 22:14)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 22:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
وجدانا کی ازت پرسید وظعیت درسیت چطوره؟ :|

عه برادرماکان مشرف فرمودی چرامن ندیدیمHuh
 سپاس شده توسط M.K.N
(01-02-2014، 22:14)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
وجدانا کی ازت پرسید وضعیت درسیت چطوره؟ :|

[b]جآن ! ؟ Big Grin[/b]
بچه ها من جلو فاميل خجالت ميكشم انظباتمو بگم دروغم به نمياد -______-
هع:ا

........
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط M.K.N

احـمـت آواتارت رو عوض کن>__<

یجوریع شبیه دختراس با اون رژ لبش|:

حس بـدی بهم دست میده/:
 سپاس شده توسط M.K.N ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان