امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

من رفتــــــــم بمیرم.
بایcrying
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، HeDyE~×~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(01-02-2014، 21:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآطمه ،مـونـا،هـدیـه،فـاطی؛ |:

عاشق شُـدم |: !!

هعیعیعیعیعیعیی ~__~ ! |:

help me !! ):

ايسان از دس رفت cry2
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 125
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-02-2014، 21:29)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سرما خوردم پشت تلفن باداداشم حرف ميزدم منو با دوس دخترش اشتباه گرفته بود -ـــ^

هـــع(:
دمت گرم مونــاع(((:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
اگر ميياد بيايد اگرم نمياد بدم به 3تا از هم كلاسيام تو نتن ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=61189
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(01-02-2014، 21:28)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 21:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیعیعیعیعیعیی ~__~ ! |:

help me !! ):

عاشــق کــی ایســـآن ؟؟0.0

-__- پسـر داییم |:

5 سـآلشـه :|

خیلـی نـآسـه ^_^

اینقـدر دوسم دآرع |:

همـش بـوسم میکنـه |:

اسمـش علیـرضـآس ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 125
 سپاس شده توسط MONA-GH ، HeDyE~×~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(01-02-2014، 21:30)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 21:29)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من سرما خوردم پشت تلفن باداداشم حرف ميزدم منو با دوس دخترش اشتباه گرفته بود -ـــ^

هـــع(:
دمت گرم مونــاع(((:

من حرفيم كار ميكنم -___^
جالب دوساله باهاشه منو نشناخت-ــــ^
ولي اگر بفهمه -____-
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
خدافس . . من برم بتمرگم بخـوابم !!

دوباره از آبجیم ضد حال خوردم

به خدا ر***م به این زنـدگی !!

اه !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 125
 سپاس شده توسط MONA-GH ، HeDyE~×~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(01-02-2014، 21:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 21:28)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیعیعیعیعیعیی ~__~ ! |:

help me !! ):

-__- پسـر داییم |:

خیلـی نـآسـه ^_^

اینقـدر دوسم دآرع |:

همـش بـوسم میکنـه |:

اسمـش علیـرضـآس ^_^

هـــــــــع((:
بزغـــآله رفتم تو فکــر((:
اوخ اوخ ((:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
اگر نميومد زود تر ميگفين ايشششششش حالا بايد يه لينگ ديگه ددرس كنم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HeDyE~×~
(01-02-2014، 21:33)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 21:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیعیعیعیعیعیی ~__~ ! |:

help me !! ):

-__- پسـر داییم |:

خیلـی نـآسـه ^_^

اینقـدر دوسم دآرع |:

همـش بـوسم میکنـه |:

اسمـش علیـرضـآس ^_^

هـــــــــع((:
بزغـــآله رفتم تو فکــر((:
اوخ اوخ ((:
|: منحرف :|

ایقندر بامزه بوس میکنه |:

پشت تلفن داشت برا من داستان تعریف میکرد !!

بهش میگم خو علیرضا من برم باید فردا برم مدرسه (: میگه مراقب باش پسلای خیابونو بوجت نکنن |:

میگم باشه عشقم ^_^ میگیه همسل خودمی |:

ازدواج کردم رف ^_^
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، HeDyE~×~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان