امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بازی شعر یادت نره شروع شد!!!(قابل توجه شرکت کننده ها)

(01-02-2014، 20:27)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ساینا هستم نوشا جونBig Grin.............شعرت رو ana16 مینویسه............بچه ها یکم صبر کنید دیگه...مخم error داد.......
بله ببخشیدTongue خوب انا چرا نمینویسهAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بازی شعر یادت نره شروع شد!!!(قابل توجه شرکت کننده ها) 6

................::::::::::::;LoVe Heart YoU::::::::::::::...............
پاسخ
آگهی
(01-02-2014، 20:28)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 20:27)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ساینا هستم نوشا جونBig Grin.............شعرت رو ana16 مینویسه............بچه ها یکم صبر کنید دیگه...مخم error داد.......
بله ببخشیدTongue خوب انا چرا نمینویسهAngel
نوشتم صفحه ی چهارمه الان نوبت noosha joon
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاسخ
(01-02-2014، 20:18)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای نفر دوم
5 دقیقه وقت دارید سری لطفا

نخواستم بدونی .....همینکه درو بستی بارون گرفت

غرورم نذاشت راهتو سد کنم

غرور عشق و از هر دوتا مون گرفت

واسه داشتنت عشق کافی نبود

تو رفتی دلم بی تودیوونه شه

بگو وقت برگشتنت اومده

قراره که این قصه وارونه شه
میشه بگی کدوم خواننده ست؟Huh

پاسخ
کی نوبت من میشه؟!؟! DodgyDodgy
پاسخ
(01-02-2014، 20:28)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 20:26)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 20:25)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 20:23)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا سینا بدو دیگه من نفر بعدیماAngel

چکار کنم؟!؟ DodgyDodgy
باید جواب بدیDodgy

به چی جواب بدم؟!؟!؟ سوال کن جواب بدم TongueTongue

سینا لطفا برو شما جز 10 نفر بعدی هستی.........

(01-02-2014، 20:28)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 20:26)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 20:25)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 20:23)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا سینا بدو دیگه من نفر بعدیماAngel

چکار کنم؟!؟ DodgyDodgy
باید جواب بدیDodgy

به چی جواب بدم؟!؟!؟ سوال کن جواب بدم TongueTongue

سینا لطفا برو شما جز 10 نفر بعدی هستی.........
پاسخ
(01-02-2014، 20:32)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 20:18)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای نفر دوم

غرورم نذاشت راهتو سد کنم

بگو وقت برگشتنت اومده

امیر بهمن

پاسخ
آنا بگو کدوم خواننده.....

نوشا یار هم داری هاااااا!!!!!!!!
پاسخ
میشکنم اون جاخالیه میشه؟

پاسخ
(01-02-2014، 20:33)ana16 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 20:32)noosha joon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای نفر دوم

غرورم نذاشت راهتو سد کنم

بگو وقت برگشتنت اومده

امیر بهمن
چرا بهش گفتی؟!؟!؟1 الان میره تقلبی میکنه
راستی ساینا اونکه جواب غلط بده چی میشه؟ TongueTongue
پاسخ
وقتت کمه زود باش...
پاسخ
 سپاس شده توسط noosha joon

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  شاید یادت نیاد ولی یه زمانی تو فلشخور...
  چالش جالب و سرگرم کننده (:
  نفر قبلیت چند درصد قابل اعتماده؟
  لزوم ثبت برند برای شرکت ها
  اسم عشقت با چه حرفی شروع میشه؟ ... خیلی جالبه
  قصه تولید مبلمان در عطاآباد از کجا شروع شد؟
  با توجه ب آواتار یا امضای نفر قبلیت ی لقب واسش بزار
  کدام بازی ترسناک. از 1 تا 10 امتیاز به بازی.
Heart بـهـتـریـن بازی که تا به حال در فـلشـخور کردی چـیـه؟؟ لیست بهترین بازی های فلشـخـور!
  یه چالش جدید...از متولدین فلان ماه خوشم میاد چون....(همه بیان شرکت کنن)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 41 مهمان