امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(01-02-2014، 17:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:09)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: میخوام برم برا همیشه !!

:| خیلی بی مصرفم من  !!

استغفرالله دهن مـنو بـاز نـکـن

راسـتـی غـزل من این احـمد رو بیشتر از عـمم میشناسم

راس میگی درسته خیلی کرم دارع و زیاد کخ میریزه

ولی شیرین عـقـله دیگه چیزی تو دلش نیس^__-
شیرین عقل که هس ولی.../:
 تو دلش خیلی چیزایه داغونیه |:
یعنی دهنش سرویس |:

هنوز تو شک اونآیی ! خخخخخ
آخه کم نمیآوردی من خسته شدم گفتم از آخرین روش عمل کنم که نتیجه داد ! Big Grin خخخخخ
خفشو |:
بدبخت شانس آوردی هدیه بود و بهم دل داری میداد /:
وگرنه من آسفالتت میکردم /:
بیشــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــور >_<
بزغاله >_<
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(01-02-2014، 17:09)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

17 و 37 دیقه:|
من حوصله هیچیو ندارم:|

ببین چ برنامه ریزیه باحالی کردم!
2/30از مدرسه میام تا 3 ناهار میخورم بد میرم تا 5 میخوابم بد بیدار ک شدم میام فلش تا 8 بد شام میخورم تا 8/30 بد ی نگاهی میکنم ب درسام تا 9 بد دوباره میام فلش!Big Grin
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(01-02-2014، 17:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: تو نبودی !!

خو دوستان من خیالاتی شده بودم !! |:

اون پسره هم خیلی یه تختش کم بود ^_^

نمیدونم کی بود اون بغلیش هعی الکی میخندیدن |:

من زُل زده بودم بهشون |:

بعد تا نیگام میکردن آسمون رو نیگا میکردم !! |:

نع اون روز داشتم با دوستام دعوا میکردم !
ولی جلو شیرنی فروشی میخندیدم !
دارم شک میکنم !
تو کدوم شهر ! ؟ Big Grin
دقیقا جلو شیرینی فروشی واستاده بودن !!

مطمئنا تو نبودی آخه اون عینک داشت |: ریش هم نداشت ته ریش داشت انگار تازه ریشاش دراومده بود |: ^_^

تو بابلسر |: بابل |: آمل . . بین اینا یکی بود مطمئن نیستم !! |:

من الان ریش ندارم ته ریش دارم ولی معلومه قشنگ ریش دارم !
اونای خیلی لهجه دارن ! خخخخخخ
دوبرابر طرفآی ساری و بهشهر ! Big Grin
دیدی تو نبودی |:

ولی همه چی شبیه هم بودااا |:

یا من دارم اسم شهر رو اشتباه میگم یا خیالی شدم |:

آقا تو اون میدونی که بودی از این پرچماا وصل کرده بودن؟! |: از اون رنگی رنگیااا که کوچولو هستن !! /:

ببین اونجآ یه پارک دآره به اسم پارک ملت خوب البته پارک که میگم شبیه یه خونه ی ویلایی خیلی بزرگه ! Tongue
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 90
(01-02-2014، 17:10)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:07)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:06)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ >_<
من اومدم (:
جمتون جمه گُلتون کَمه ^_^

بــــــــــــــــــــــعله!
بود دیگه نیـــس! ^.^
آرع آرع ^_^
فدام شی (:

واع!
از یکی دیگه مایه بزار ب من چع؟Big Grin
|:
(01-02-2014، 17:13)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کسانی ک پنهان میشوید:|
ایمان بیاورید:|
امروز قرآن داشتم:|
من برم:\
ایسان
احمت( ب احتمال زیاد پدر جدید:|)
فاطمه
فاطی
رکی غزل و هر کی هس:|
بای

خدافس عزیزم |:

منم برم مشقامو بنویسم |:

نچ نچ نچ درسام زیادن !! ||: ولی یه دقیقه ای حل میشن (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 90
 سپاس شده توسط The Darkest Light
(01-02-2014، 17:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:11)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:09)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: میخوام برم برا همیشه !!

:| خیلی بی مصرفم من  !!

شیرین عقل که هس ولی.../:
یعنی دهنش سرویس |:

آخه کم نمیآوردی من خسته شدم گفتم از آخرین روش عمل کنم که نتیجه داد ! Big Grin خخخخخ
خفشو |:
بزغاله >_<

شآنس اوردی من هیچ وقت زیر قولم نمیزنم !
به هدیه قول دادم مگرنه ول نمیکردم ! Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 90
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(01-02-2014، 17:13)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کسانی ک پنهان میشوید:|
ایمان بیاورید:|
امروز قرآن داشتم:|
من برم:\
ایسان
احمت( ب احتمال زیاد پدر جدید:|)
فاطمه
فاطی
رکی غزل و هر کی هس:|
بای
استغفرلله |:
دافض (:

(01-02-2014، 17:13)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وَلـــــــــی پــِســر خوبیع ..Smile
فحش دادیـــــــ؟ــــــــ>_<
بچه ها غزل فحش داد |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(01-02-2014، 17:14)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:12)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع اون روز داشتم با دوستام دعوا میکردم !
ولی جلو شیرنی فروشی میخندیدم !
دارم شک میکنم !
تو کدوم شهر ! ؟ Big Grin
دقیقا جلو شیرینی فروشی واستاده بودن !!

مطمئنا تو نبودی آخه اون عینک داشت |: ریش هم نداشت ته ریش داشت انگار تازه ریشاش دراومده بود |: ^_^

تو بابلسر |: بابل |: آمل . . بین اینا یکی بود مطمئن نیستم !! |:

من الان ریش ندارم ته ریش دارم ولی معلومه قشنگ ریش دارم !
اونای خیلی لهجه دارن ! خخخخخخ
دوبرابر طرفآی ساری و بهشهر ! Big Grin
دیدی تو نبودی |:

ولی همه چی شبیه هم بودااا |:

یا من دارم اسم شهر رو اشتباه میگم یا خیالی شدم |:

آقا تو اون میدونی که بودی از این پرچماا وصل کرده بودن؟! |: از اون رنگی رنگیااا که کوچولو هستن !! /:

ببین اونجآ یه پارک دآره به اسم پارک ملت خوب البته پارک که میگم شبیه یه خونه ی ویلایی خیلی بزرگه ! Tongue
چه ربطی به سوال من داشت!؟ |:

آقا اصن وللش . . دیدمت که دیدمت چشمم روشن ندیدمت هم بازم چشمم روشن !! T_T

وللش !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 90
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
خــوب دیگــع بــ×روبــ×چ بـآی Smile

فردآ هــَم امــتحـان دارَم هــَم قـرآرع .....

حــسش نمــیاد بگـــــم ...

کــارنـامـــــع>__<

وَلـی اَلـان چــند تــا موضوع میـزنم میرم ...
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
(01-02-2014، 17:15)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 17:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیرین عقل که هس ولی.../:
یعنی دهنش سرویس |:

خفشو |:
بزغاله >_<

شآنس اوردی من هیچ وقت زیر قولم نمیزنم !
به هدیه قول دادم مگرنه ول نمیکردم ! Big Grin
پررو شدآآآآآآآآآآ >_<
خیلی حد بیشوری رو رد کردی شغال >_<
جنبه هم یه حدی دارع >_<
شوخی هم یه حدی دارع >_<
کل کل هم یه حدی دارع >_<
صبر منم یه حدی دارع |:
تو رد کردی کاملـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا >_<
تموم نمیشد لامصب /:
چندتا داری نکبت؟ >_<
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 47 مهمان