01-02-2014، 16:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-02-2014، 16:32، توسط Ƒαкє ѕмιƖє.)
(01-02-2014، 16:26)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.|: من بهش فکر نمیکنم !!
(01-02-2014، 16:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-02-2014، 16:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-02-2014، 16:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-02-2014، 16:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سـلآمــــ ...
ایـسـآنه بیشـور )))) : یه خبـر میتونـستی بدی بــعد بری کـه ...
کجـآ بودیــ ؟؟؟ (( :
خوبـی ؟؟؟ (( :
سلـام (:
ایمـان (:
من یهویی شد رفتنم ||:
شومـآل (:
تو خوبی!؟ (:
مرســی ) :
بگـو کجـآی شـمآل بیـایم دنـبآلت )) :
|: برگشتیم از شمال |:
ایمان |: من همش فک میکنم احمد رو تو شمال دیدم |: !!
میـدونستی خیـلی بهش فکر میــکنی )):
احمـد زن برد ...
اگـه فکـ میکنی دیدیشــ بزار یه مشخصات بدم
صورتش قرمزه .. کلش بزرگه ... قدش درازه حدود 1.90 تا 2
یکـم شِـیرین عقـله ...
همشم میخنده ...
این ویژگی ها بــو د ؟؟
کجا ی شومآل بودید >؟؟ ))))):
مبارکه به سلامتی به پای هم پیر بشن ((:
|: خاک به سرم |: این پسره که دیدمش همش میخندید |: !!
قدش هم دراز بود !! دیدی فاطمه دیدی خودش بود |: قدش دراز بود کلش هم گنده بود |: تا اینجا مشخصات درسته |: !!
ما چناربن مقصدمون بود ولی من احمد رو تو آمل یا بابل یا بابلسر بود دیدم |: نمیدونم دقیقا
کجا بود !!
(01-02-2014، 16:26)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بگو (:
(01-02-2014، 16:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-02-2014، 16:21)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آره سه بار بوسم کرد سه شبم پیشم خوابید
در ضمن آیسان نه نینی
|: خاک به سرم !!
خودتی نینی T_T ارین من خوشم نمیاد بهم بگن نینی !! ||:
نینی شیطونه چی