امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(01-02-2014، 16:00)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 15:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 15:55)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان؟؟؟!!!!!!!!!!! ×_×

دخدر بروع بخون ×_×

من به جاتوگرخیدم /:

تا وقتی وقت درازه و قلمدر بیداره |: چرا استرس بیهوده |:

میدونستی استرس برابر با 4 کیلو وزن اضافس و نصف عمرتون هدر میره با استرس !؟ |:

برا همین من خیلی خونسردم !!
پس من استرس دارم لاغرمیشم نمیدونم چراعHuhHuh

قدم 167 وزنم 51crying
قد 169 |: وزن 48 !! ((:

(01-02-2014، 16:01)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2 کآربر پنهـآن .. -_-

معرفی کنند خودشونو .. َ!

Hi !!

My name aysan !! |:

How are you today ?! (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 75
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، Alijah-1994
آگهی
سلام :|
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
(01-02-2014، 16:04)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســـیکووت , چطولی دخمــل؟ .. -_-

خـوبم خـانومی -__- تو خـوبی!؟

(01-02-2014، 16:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــه بــه !بـه بـه!(:

استغفرالله|:

چـه دقـتی هـم کـردی آیـسـان|:!

آیــسـان؟؟؟

هووو |: حالا شاید احمد نباشه اون |:

چیکا کنم |: من چشم همه جا میچرخه خو ||: !!

هـان؟! ||:

(01-02-2014، 16:00)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه -__-

فـدات -___-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 75
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، M.K.N ، Alijah-1994
(01-02-2014، 16:01)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2 کآربر پنهـآن .. -_-

معرفی کنند خودشونو .. َ!

چـراع تـاپـیـک آریــن تو امـضــاته؟؟/:
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994

2 کآربر پنهـآن .. -_-

معرفی کنند خودشونو .. َ!

Hi !!

My name aysan !! |:

How are you today ?! (:
[/quote]

اِوآ !!

آیسآن شمآیی ؟؟ !
(01-02-2014، 16:04)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:00)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 15:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 15:55)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان؟؟؟!!!!!!!!!!! ×_×

دخدر بروع بخون ×_×

من به جاتوگرخیدم /:

تا وقتی وقت درازه و قلمدر بیداره |: چرا استرس بیهوده |:

میدونستی استرس برابر با 4 کیلو وزن اضافس و نصف عمرتون هدر میره با استرس !؟ |:

برا همین من خیلی خونسردم !!
پس من استرس دارم لاغرمیشم نمیدونم چراعHuhHuh

قدم 167 وزنم 51crying
قد 169 |: وزن 48 !! ((:

2 کآربر پنهـآن .. -_-

معرفی کنند خودشونو .. َ!

Hi !!

My name aysan !! |:

How are you today ?! (:

باوووو همینجوریش امیربم میگه داری میشکنیHuh

توروببینه چی میگهBig Grin
(01-02-2014، 16:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 15:58)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره یادمه... خیلی خوب بود..
بهترین دوران عمرم همون موقع بود.. چون کنکور رو که دادم کلا تو خلا بودم..
.
خب برو درس بخون دیگه..

|: اوهوم خیلی اون موقع پسر خوبی بودی |:

پسر مورد علاقه ی من بودی |:

ولی عوض شـدی |: خعلی هم عوض شدیاااا ||: !!

کی؟؟؟
من؟؟
اواتار گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 75خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(01-02-2014، 16:05)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

حمیـد ^_^ سلـام |:
 سپاس شده توسط hamid ♥
(01-02-2014، 16:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2 کآربر پنهـآن .. -_-

معرفی کنند خودشونو .. َ!

چـراع تـاپـیـک آریــن تو امـضــاته؟؟/:

چون بآزدیدی ندآش -_-

در زیر سآیه ی من 22 صفــه ترقی دآشته .. بعــله -_-
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƒαкє ѕмιƖє
(01-02-2014، 16:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 16:04)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــه بــه !بـه بـه!(:

استغفرالله|:

چـه دقـتی هـم کـردی آیـسـان|:!

آیــسـان؟؟؟

هووو |: حالا شاید احمد نباشه اون |:

چیکا کنم |: من چشم همه جا میچرخه خو ||: !!

هـان؟! ||:

دوســش داری نــع؟؟؟:4chs:

اینجا نمیخوای جـواب بـدی تو پ.خ جـواب بدع^_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 83 مهمان