امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(01-02-2014، 13:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:10)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلــام فـآطــی (:
خوبیــع؟؟^_^

بـعــــــله مث همیشه خوشحالم
ولی الان خوشحالیم دو برابره
هم موزیک ویدیوی جدید وان دی
هم تولد هـری استایلز^__________^

هــع(:
ایــول(:
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 49
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، P e D i
آگهی
به یکی داره اخطار میده
mrsana!!!
(01-02-2014، 13:16)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم یاد بازار شام می یفت انقدر این جا شلوغ

I agree with you.Big GrinBig Grin
 سپاس شده توسط P e D i
(01-02-2014، 13:14)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:10)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:08)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:06)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی منم پری باووو با اکانت امیرعلی اومدم اهDodgy
گیج شدم |:

من پریم عشخولمcrying

چراع تولیستت نیستمAngry

سلام انسی وفاطیcryingcryingcrying
پریـــــــــــــــــــــ(:
اع هستی که (:

نابغه اون اکنت امیرعلیه اینواضاف کن پری رواضاف کنDodgy
 سپاس شده توسط P e D i
رکی تسلیم شد !
آخیش از اول باید اینکآرو میکردم ! Big Grin

خدافظ
Big Grin
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 49
 سپاس شده توسط P e D i ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، HeDyE~×~
(01-02-2014، 13:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی یکی دیگه اومد !
حالشو ببر 2 هیچ من بالا ! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بشین سرجات (:
ب*لاخ بابا >_<
 سپاس شده توسط P e D i ، HeDyE~×~
بزآر یه امآر سر انگـشتی بگـیرم ببیــنم کی هآ هسـتـن ...

نع مالی نیـ ...

ConfusedConfused

پوــــــــــــــــــــــــــف
 سپاس شده توسط P e D i ، HeDyE~×~
خوب نگفتید بحث سر چی
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط P e D i
من باس برم
بای
 سپاس شده توسط P e D i ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(01-02-2014، 13:16)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:14)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:12)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:09)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:07)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر چی گفت؟؟؟؟
اگع باز اذیتت کرد ک من میدونم باید...... >.<

کاش فقط اذیت میییییییییییییکردcryingcryingcryingcrying
بت بر نخورع هاااا ولی این دفعه بدجور حالشو میگیرم >_<
اع:|
هر دم ی دنگی در میارع>_<

نه عشخولکم ایندفعه حقشه بزارننم بره بیرون برم شارژبخرم خون گریه کن ب حال خواهریتcryingcryingcryingcryingcrying
دارم براش>_<

ایندفه بایدادم شه بیشعور زیربارم نمیره میگه حقت بود خداااااااااااااااااااAngryAngryAngry
 سپاس شده توسط P e D i

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان