امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(01-02-2014، 13:12)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:09)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:07)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:04)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:02)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونه ننه بزرگم:|

میدونم گفتی بعدازاینکه بات حرفیدم رفتم خونه با امبرزدیم به تیپ وتاپ هم دیشب نخوابیدم همش گریه کردمSad
امیر چی گفت؟؟؟؟
اگع باز اذیتت کرد ک من میدونم باید...... >.<

کاش فقط اذیت میییییییییییییکردcryingcryingcryingcrying
بت بر نخورع هاااا ولی این دفعه بدجور حالشو میگیرم >_<
اع:|
هر دم ی دنگی در میارع>_<

نه عشخولکم ایندفعه حقشه بزارننم بره بیرون برم شارژبخرم خون گریه کن ب حال خواهریتcryingcryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط P e D i ، HeDyE~×~
آگهی
(01-02-2014، 13:10)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:08)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:06)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی منم پری باووو با اکانت امیرعلی اومدم اهDodgy
گیج شدم |:

من پریم عشخولمcrying

چراع تولیستت نیستمAngry

سلام انسی وفاطیcryingcryingcrying
پریـــــــــــــــــــــ(:
اع هستی که (:
 سپاس شده توسط P e D i ، amirali% ، ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔
بچه ها چقدر این جا شلوغ بحث سر چی
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط P e D i
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، Directioner girl، ensi، HeDyE~×~، pedram021، گرگین، 2 کاربر پنهان، 3 مهمان
خیلی شلوغه
حوصلم پر
 سپاس شده توسط P e D i
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، amirali%، Directioner girl، ensi، mrsana!!!، pedram021، گرگین، 2 کاربر پنهان، 3 مهمان
Here is the crazy houseBig Grin
 سپاس شده توسط P e D i
(01-02-2014، 13:13)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:07)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:05)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام^__^
عشقووووو -_^
خوبیع؟ (:
آرع
خـیـلی خوشحالم
خـر کیف ام(:
بسی هم نگرانم
آیـسـان معلوم نیس کجـاس|:
چرا خوجالی؟ ^_^
چرا نگران |:
نع آیسانو 2 روزه نیدم ):

تـولـد هـــری♥____♥

موزیک ویدیوی جـدیـد^_____^
 سپاس شده توسط P e D i ، HeDyE~×~ ، † αƖιєη †
(01-02-2014، 13:14)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:12)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:09)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:07)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:04)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم گفتی بعدازاینکه بات حرفیدم رفتم خونه با امبرزدیم به تیپ وتاپ هم دیشب نخوابیدم همش گریه کردمSad
امیر چی گفت؟؟؟؟
اگع باز اذیتت کرد ک من میدونم باید...... >.<

کاش فقط اذیت میییییییییییییکردcryingcryingcryingcrying
بت بر نخورع هاااا ولی این دفعه بدجور حالشو میگیرم >_<
اع:|
هر دم ی دنگی در میارع>_<

نه عشخولکم ایندفعه حقشه بزارننم بره بیرون برم شارژبخرم خون گریه کن ب حال خواهریتcryingcryingcryingcryingcrying
دارم براش>_<
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 48
 سپاس شده توسط P e D i ، amirali%
ادم یاد بازار شام می یفت انقدر این جا شلوغ
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط P e D i

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 65 مهمان