امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

manam raftam,shabe hamegi khoshhh BaBayyyBlushHeart
آگهی
بودی حالا.................!!
(01-02-2014، 1:07)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه اصراریه
من از تمام اسما ن بران میخواهم....
از تمام زمین خیابان را....
و از تمام تو ....
یک دست قفل شود در دسته من...
(01-02-2014، 1:08)دختر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 1:07)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه اصراریه

بودی حالا اصرار نیست تیکه ی
(01-02-2014، 0:42)دختر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 0:39)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودش اووووووووومد TongueTongue سلام خوبی؟

اوخی چه زود دلت.  واسم تنگ شد
عزیزم سینا عادتشه زود زود دلش تنگ میشه
eternal love[sub]toHeart[/sub]
(01-02-2014، 1:15)S*A*H*A*R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 0:42)دختر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 0:39)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودش اووووووووومد TongueTongue سلام خوبی؟

اوخی چه زود دلت.  واسم تنگ شد
عزیزم سینا عادتشه زود زود دلش تنگ میشه

بزنم به تخته خیلی پرو

(01-02-2014، 1:10)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 1:08)دختر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه اصراریه

بودی حالا اصرار نیست تیکه ی

خب حالا
و از تمام تو ....
کی پررویه؟
(01-02-2014، 1:18)S*A*H*A*R نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی پررویه؟

سینا ماشالا از رو نمیره
و از تمام تو ....
دیگه چیکار میشه کرد
سینایه دیگه
یا ابلفض
شما ها کارشماها کاروزندگی ندارید؟(ایکن  پریدن وسط بحث)

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 36

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 70 مهمان