امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

BlushTongueBig GrinSmile:cool:Wink
آگهی
باز ملت ساکت شدن HuhHuh

(01-02-2014، 0:45)دختر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 0:43)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 0:42)دختر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 0:39)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودش اووووووووومد TongueTongue سلام خوبی؟

اوخی چه زود دلت. واسم تنگ شد

دله دیگه تند تند تنگ میشه TongueTongue کاریش نمیشه کرد

خب بگو تنگ نشه
معمولا دل آدم حرف گوش نمیده!! بذار کار خودشو بکنه
(01-02-2014، 0:46)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز ملت ساکت شدن HuhHuh

(01-02-2014، 0:45)دختر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 0:43)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 0:42)دختر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 0:39)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودش اووووووووومد TongueTongue سلام خوبی؟

خب بگو تنگ نشه
همین دلته که4بار کار دستت داده
من از تمام اسما ن بران میخواهم....
از تمام زمین خیابان را....
و از تمام تو ....
یک دست قفل شود در دسته من...
(01-02-2014، 0:49)دختر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 0:46)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز ملت ساکت شدن HuhHuh

خب بگو تنگ نشه
دقیقا TongueTongue ولی قراره بشه 5تا TongueTongue
ah cheghad khar to khar shod???????chera hey mizanid pasokh???ConfusedAngry
پس چی بزنیم؟
من دلم تنگه یه نفرع !!

نیومد ولی |:

شبش خوش !!

بآی!
(01-02-2014، 0:50)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 0:49)دختر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز ملت ساکت شدن HuhHuh

خب بگو تنگ نشه
دقیقا TongueTongue ولی قراره بشه 5تا TongueTongue
نترس نمیشه
من از تمام اسما ن بران میخواهم....
از تمام زمین خیابان را....
و از تمام تو ....
یک دست قفل شود در دسته من...
(01-02-2014، 0:53)sina 18 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چی بزنیم؟
chizi nazanidkheyli adiiiiiiiii benevisidd!!!!!!Angry
(01-02-2014، 0:58)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دلم تنگه یه نفرع !!

نیومد ولی |:

شبش خوش !!

بآی!

امیدوارم خوابای خوب ببینه TongueTongue

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 64 مهمان