امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـآش . . .

کـــآش وقتـاے" تنهـــآیے" یکے از تو ســآیہ و مث پسرخـآلہ میگفتـــ :

نـــوטּ بگیـرمـــ (؟)

نفتــــ بگیــرمــ (؟)

בلتــــ گـرفتـہ (؟)

منمــ مےگفتمــ : آره ...

بعـב فقطـ مینشست کنـآرمو "سکـــــوتـــ" میکرב (!)

منمــ مث کلآه قـرمــزے سـرمو میذاشتمــ رو "زانـــوش"

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

پاسخ
 سپاس شده توسط ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ ، مبینافرزین ، mustafa ceceli ، hanieyh ، ~Mahnaz~ ، رومینا اتیش پاره 2 ، زهرا10000 ، leilajoon♥♥ ، ~ArTaBaNoOs~ ، king0fkings ، Sina_0611 ، شکوفه2
آگهی
کاشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش​شششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش
پاسخ
 سپاس شده توسط king0fkings
بیـــکیفتـِ عزیزم
پاسخ
(31-01-2014، 13:22)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـــکیفتـِ عزیزم

چرا تو به موضوع های این دختره فقط میگی بیکیفیت
پاسخ
آخــــــی ♥ =(
خیلی احساسی و ناز بودش....تشکر.
پاسخ
(31-01-2014، 13:22)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـــکیفتـِ عزیزم
بيكيفيت سر تا پاتع...

Nobody Nobody

پاسخ
قیافته عزیزم

(31-01-2014، 15:19)پردیس کاظمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـــکیفتـِ عزیزم

چون اونم به موضوعای من میگه Big Grin
پاسخ
(31-01-2014، 17:51)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافته عزیزم

(31-01-2014، 15:19)پردیس کاظمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـــکیفتـِ عزیزم

ببین دیگه داری بد میری رو اعصابم>__<
من گفتم تکراری فقط و واقعا تکــــراری بود!
به درک اصن قبو نکن فدا سرم

Nobody Nobody

پاسخ
(31-01-2014، 17:51)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قیافته عزیزم

بیـــکیفتـِ عزیزم

پس حق داری
پاسخ
 سپاس شده توسط Sina_0611
کاششششششششششششششششش بود
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان