امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(31-01-2014، 0:50)دختر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 0:44)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 0:40)دختر زیبا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 0:37)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 0:27)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا ی دخدر بددهنی چیزی نیس بش بنازی
''
کی براش لالایی خوند ?

تو رو کی میخوابونه ?

چه دیر ج میدین

میدونم باووو خوچیکارکنم عادت کردم اصلانم بش نمینازمBig Grin
خب عادت رو ترک کن نمیادااااا
چه قدر بهت گفتم آخرش کار دست خودت میدی

باوووووو هنوزکاردستم نداده چراع
خب قبل از اینکه کار دستت بده بهت گفتم بدونی

ایول:cool:
آگهی
عورع؟؟ O_o
الان منظورت آره بود دیگه!! O_o
این علی همین که میگی میشناسمش دوس پسر قبلی ترانه بود ' انقدر فک نکن
عهی تف به ذات دنیاcrying
همون که تو میگی اره ' اسمت چی بود اونجا ?
حوصلم سر رفت ~__~
(31-01-2014، 0:55)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این علی همین که میگی میشناسمش دوس پسر قبلی ترانه بود ' انقدر فک نکن

اااااااااااااااا ایول گرفتم خخخخ داش مخم م****دBig Grin
واااااااااااایییییییییییی بچه ها مردممممممممم
چند تا بشه ارسالام ستارم پر رنگ میشه؟؟؟!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

(31-01-2014، 0:56)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lonely girl
فقط با یه فونت دیگه
نویسنده بودم..
فکر نکنم همو بشناسیم؟؟ نه؟؟

(31-01-2014، 0:55)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهی تف به ذات دنیاcrying

چررررررررا؟
 سپاس شده توسط amirali%
(31-01-2014، 0:57)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-01-2014، 0:56)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Lonely girl
فقط با یه فونت دیگه
نویسنده بودم..
فکر نکنم همو بشناسیم؟؟ نه؟؟

(31-01-2014، 0:55)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهی تف به ذات دنیاcrying

چررررررررا؟

کلا خداروشکرامروزکذشت نمیدونی چه روزمضخرفی بود راستی اسم من پریاس پری صدام میکنن نهنگیاااااBig GrinTongue

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 134 مهمان