امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

اگه مردی ...؟!!مرد بمون ... اگه نیستی ... نامردی نکن ...!!

►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 184
Oreb#
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
آگهی
(30-01-2014، 23:20)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:16)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:09)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم cry2 کسی جواب نمیده 
ینی من تهنام crying

نروع):
اسمت چیع؟؟^_^
نسیم 0_^
اسم تو چیه 

فـاطـی هستم

تو هـم میشـی نسـی^__^
خوشبختم فاطی جونیــــــــــــــــــــــــــــــ ♥♥♥

من بیشتر^__-
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
(30-01-2014، 23:20)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازنین!!:/
تو کی ای ?

من چرا نمیشناسمتون ?

برااینه که دیه زیادقاطی گفتگونیستیTongue

(30-01-2014، 23:22)game-over نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه مردی ...؟!!مرد بمون ... اگه نیستی ... نامردی نکن ...!!

توام خععععععععععلی اشنامیزنی هاااااااااااااااHuh
اشتبا میکنی

Oreb#
عورع .. از وختی دوسی هام رفتن کم میام
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(30-01-2014، 23:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:20)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:18)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:16)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نروع):
اسمت چیع؟؟^_^
نسیم 0_^
اسم تو چیه 

فـاطـی هستم

تو هـم میشـی نسـی^__^
خوشبختم فاطی جونیــــــــــــــــــــــــــــــ ♥♥♥

من بیشتر^__-
میسیـــــــــــــــــــــــــــــــ اجی جونم nky
 سپاس شده توسط pink lady
نازی تو حافظت قد فیل هم باشع منو یادت نمیاد!!
دختر ناقلا!:/
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
(30-01-2014، 23:20)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:18)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازنین!!:/
تو کی ای ?

من چرا نمیشناسمتون ?

قبلا نویسنده بودین فک کنم درستع؟؟؟
 سپاس شده توسط ✿♥нα৳є ...ℓσνє✿♥
نازنین از اون بچه های قدیمیه..
من کاملا میشناسمشDodgy
اره نویسنده بودم ' اما شما رو هم نمیشناسم !

اهورایی نع Smile ?

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 182 مهمان