امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(30-01-2014، 23:03)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:58)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب روز مزخرفی بود..!
حوصلم اندازه پشمک شده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 181

سـلـام
اتفاقا امروز روز خوبی بود تولد هری رو رفتیم خونه ی دوستم جشن گرفتیم البته شنبه است تولدش ولی وقت نمیشد
کیک هم روش عکس هری بود بعد انگشتم رو زدم به لبای هری زدمش به لبای دوستم
موهام هم به خاطر این روز مقدس مدل هری کوتاه کردم:hiccp:
(30-01-2014، 22:58)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عنتر ربطی نداره اصلا البته بگم نمیتونم جلودهنموبگیرم ولی امیرعلی رمزاکانت خودمو عوض کرده بهمم نمیدش اجازه ندارم با اون بیامBig Grin
وا؟؟
چراع؟؟؟

چمیدونم یه چندتا پیشنهاد اومدبرام اونم قاطیط گف با اکانت من بیا رمزمم عوض کردکه نتونم برم توشDodgyDodgy
آگهی
بدرود همگـــــــــــــی
(30-01-2014، 23:05)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:04)game-over نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلامتی دود سیگارم بااینکه کم رنگه ولی ی رنگه
علی ?

نازی توییHuh
 سپاس شده توسط Shawty Girl
(30-01-2014، 23:00)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:55)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهــــــــم اهـــــــــم!
چه فاز سنگینــــــــــــی ... همه چی سفید سیاست ...چیزی رنگـــــــی نی ...:cool:

نقل قول: بـاشع برو

از تـو یه چیزایی یادمه

کاپشن صورتی؟صورتی کاپشنی در اتوبوس؟سوشرت صورتی؟سوشرت صورتی در اتوبوس؟

|:

(((:
چرا همه خاطرات تلخ منو یادشون ...
لعنت به من که ساده دل سپردم ...!!

کاپشنش رو عوض کرد گمش کردی واس همین ناراحتی؟Big Grin

اشکال ندارع منم یه مدت عاشق یه پسره شده بودم که تو یه مرکز خرید پاستیل میفروخت

خیلی جیگر بود البته بیشتر بخاطر این بود که پاستیل مجانی گیرم بیاد چون خیلی پاستیل دوس دارم
من برم cry2 کسی جواب نمیده 
ینی من تهنام crying
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
مونــــــــــــــــــــــآآع؟؟؟؟
|:
(30-01-2014، 23:06)game-over نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:05)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 23:04)game-over نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلامتی دود سیگارم بااینکه کم رنگه ولی ی رنگه
علی ?
بله
هه درس گفتم '

''

من نازی ام اما تو رو نمیشناسم
 سپاس شده توسط T!K TA∀K
(30-01-2014، 23:09)j e i l o نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم cry2 کسی جواب نمیده 
ینی من تهنام crying

نروع):
اسمت چیع؟؟^_^
من برفتم بخوابم!
شبـــــــــ بخیر!
|:
سام بلیکم
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 134 مهمان