امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(30-01-2014، 22:38)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا که میبینم شوما شاخ شدیع! جاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستین!

کوچـــولویــی /// هنــوز بآید خیـلی بزرگـــ شی کـه من بخوآم برآت شـآخ شمـ ..
آگهی
(30-01-2014، 22:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:40)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:33)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:30)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه گرگای بی خاصیت>__<

بزنم شتــکت کنم خونت بپــآشه رو سر و صورت حاظرین ؟ AngryAngry

احمد 1000 بار گفتم بـه اینـآ رو نده دو روز دیگـه واسمـون شآخ شن ... Dodgy

خوشم میاد اعصبانیشون میکنم !
بیرون نت گوز بازی زیاد میکنم اینجا بزار راحت باشم ! Big Grin

(30-01-2014، 22:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهـرا بیـا بزنیم لهشون کنیم احـمـت که ترسید رفت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/65/28/21/652821be284b95f5709759e8028560d9.jpg

اوووف دختره چه هیکلی داره ! Big Grin

من اعصبانی نشدم کع!

پس شآخ شدی ! ؟ Dodgy Big Grin

مششششششششششششششششکلیع؟؟؟؟

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

(30-01-2014، 22:40)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

Directioner girl نوشته شده توسط: نوشته است:زهـرا بیـا بزنیم لهشون کنیم احـمـت که ترسید رفت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/6...8560d9.jpg
اوووف دختره چه هیکلی داره ! ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 176
آره راس میگه ... باشگاه میری؟؟Undecided

من زمین چمن میرم اگه منظورت من بودم ! ؟ Big Grin
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 176
سلام
:|
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، .. ReZa ..
(30-01-2014، 22:42)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:38)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا که میبینم شوما شاخ شدیع! جاسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسستین!

کوچـــولویــی /// هنــوز بآید خیـلی بزرگـــ شی کـه من بخوآم برآت شـآخ شمـ ..

باوشع باو باوشه تو فک کن من کوچولو
تو زوروووووووووووووو!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

(30-01-2014، 22:43)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:42)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:40)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:35)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:33)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزنم شتــکت کنم خونت بپــآشه رو سر و صورت حاظرین ؟ AngryAngry

احمد 1000 بار گفتم بـه اینـآ رو نده دو روز دیگـه واسمـون شآخ شن ... Dodgy

خوشم میاد اعصبانیشون میکنم !
بیرون نت گوز بازی زیاد میکنم اینجا بزار راحت باشم ! Big Grin

(30-01-2014، 22:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهـرا بیـا بزنیم لهشون کنیم احـمـت که ترسید رفت
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/65/28/21/652821be284b95f5709759e8028560d9.jpg

اوووف دختره چه هیکلی داره ! Big Grin

من اعصبانی نشدم کع!

پس شآخ شدی ! ؟ Dodgy Big Grin

مششششششششششششششششکلیع؟؟؟؟

نع برو چیشتو بکن !
خخخخخ بچه کوچولو خخخخخخ Big Grin
(30-01-2014، 22:43)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:40)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

Directioner girl نوشته شده توسط: نوشته است:زهـرا بیـا بزنیم لهشون کنیم احـمـت که ترسید رفت
من زمین چمن میرم اگه منظورت من بودم ! ؟ Big Grin
خسته نباشید... دختررو دارم میگمUndecided
(30-01-2014، 22:42)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:41)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 22:38)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم:|
هـــــــآِ:|
=====>:|

مهشید^_^

عهـــ امیر علی داداش^___^
خخخ
پر پر ^____^
آر یو اوکی؟:cool:

مهشیدDodgy

صد دفعه ازصب تا الان دارم میگم من پریم پررررررررررررری من دستم به این امیربرسه فقط کثافط فقط داستان واسم درس کردبیشعور زورگوDodgy
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
ســلام |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ

درود 

بعله دیگه ما اینم:cool:
باشگاه میرفتم یه زمانی الان شیش ماهه نمیرم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 95 مهمان