امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(30-01-2014، 19:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــگو >___<

نـــه )):
نمیگم=)
بود=)
(30-01-2014، 19:46)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رآسـی خوآسـم بـرم اول عمـری آلـزآیمر گرفتـم هعــی روزگـآر |:

بــآی بکـس !!

بشین
Dodgy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، HeDyE~×~
آگهی
بــگید >__<
هیــچکدومتــونو نــمیبخشم )):

اهــورا کــجا رفــتی؟! >>______<<
نـــفس بـــــــگو >___<
بــــگید >>____<<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 153
 سپاس شده توسط T A R A ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mohammad 77 ، HeDyE~×~ ، *Nafas*
من برم بابایییییییییییییییییییییییییAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ÐeaÐ GiЯl ، Mïņ̃†êR ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، இFATEMEHஇ ، HeDyE~×~ ، *Nafas*
(30-01-2014، 19:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:40)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:39)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبــی عشقـــی؟؟((:

خوبـــم جــیگرو ((:
تـو خــوبی؟!
شیکــرطــلـآ(:
بد نیســــتم :|
میبــنی اوضــآع رو ؟؟))):
نــه((:
کــور شــدم -___-
(30-01-2014، 19:41)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا کوشتیمون:4fv:
من شکرخوردم گفتم وب بزن:4fv:

بـــگو >___<
(30-01-2014، 19:41)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــمیدونم ((:
چــرا مــنو نــیگا مــیکنی واا ((:
کار تو بوووووووووووووووووووووووووووووووووووود؟Dodgy

نـــه )):

(30-01-2014، 19:43)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهت یاد بدم تارا؟:/

آره ):
[/quote]

خب برا قالب تو اول باید تو گوگل سرچ کنی قالب ها برای مثلا بلاگفا(یا هرجای دیگه که توش وبلاگ رو درست کردی)
من بهت قالبهای پیچک رو پیشنهاد میکنم..
بعد میری قالبها رو نگاه میکنی اونی رو که دوست داشتی برا وبت انتخاب میکنی..
یه کد بهت میده ..میری تو میز کارت..
بخش طراحی و ساخت وبت اون کد رو توی جایی که بهت میده کپی میکنی..
تا اینجا گرفتی؟یا تو پ.خ بیشتر توضیح بدم؟
 سپاس شده توسط T A R A ، HeDyE~×~ ، amirali%
نــازی):
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ÐeaÐ GiЯl
درود یا هر کوفت زهرماریـــ Sleepy
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، HeDyE~×~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ÐeaÐ GiЯl ، T A R A
(30-01-2014، 19:49)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:43)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:41)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:37)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:35)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدی عشقم گوش کن توهنوزبرام خواهریه گل خودم میمونی توقلبمی کسی که خییییییییییییییییلی دوسش دارم ولی ب جون خواهرم نمیخوام برات مشگل پیش بیاد عب نداره منوتوروازهم جداکردن ولی علاقم نسبت بت کمترکه هیچ بیشترشده عزیزم دلم تنگ میشه براتSadSadSadSadcryingcryingcryingcrying
پری خفع شو :|
پرا الکی جو میدی من دوستیم با تو تموم نمیشع :|

هدی به جون هلیاکه میخوام دنیاش نباشع نمیخوام برات مشکل پیش بیادش گلم من خودم الان دارم دق میکنم ولی ب خاطرتو مجبورم توخوشحال باشی برامن کافیهSadSadSadSadSad
زهـــرمـــار پـــری:|
من با تو دوست میمونم:|
گرفتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی؟؟؟:|

ووووووووی عسیس دلوم داشتم میمردم عشخولم بیابخل خودمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

من بدون تواینجانمیام عشخولمHeartHeartHeartHeart

درضمن صصصصصصصصصصصصدبارمن پرررررررررررررررررریم بفهمید اههههههههههههههههههAngryAngryAngryAngryAngry

فدااااات ^_^
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، amirali%
(30-01-2014، 19:47)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:41)melisajon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی میخواد با من دوست بشه؟

منه منه کله گنده Big Grin

(30-01-2014، 19:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:39)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:35)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدی عشقم گوش کن توهنوزبرام خواهریه گل خودم میمونی توقلبمی کسی که خییییییییییییییییلی دوسش دارم ولی ب جون خواهرم نمیخوام برات مشگل پیش بیاد عب نداره منوتوروازهم جداکردن ولی علاقم نسبت بت کمترکه هیچ بیشترشده عزیزم دلم تنگ میشه براتSadSadSadSadcryingcryingcryingcrying

منم منم bathtime
هــــاع ؟؟:|

فیلم هندیه؟!fishing
دقیقا Big Grin

(30-01-2014، 19:43)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم منم bathtime

نه خواهرگلم من باشمامشگل ندارم عشقمSad

خو میدونم میگم منم دوست دارم اونم دوست دارم اصن همرو دوست دارم bathtime

ماهم به شماعلاقه خاصی داریم عسلمHeartHeartHeart
ConfusedConfusedاین دختره یا پسرهConfused

باوووو به پیربه پیغمبر به بت به عمر من دخترم اسمم پریه دوس دخترامیرعلی بیشعورنمیزاره اکانتموبرم رمزشوعوض کرده دیگه نگین پسسسسسرcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، HeDyE~×~
من تحت تاثير امضام قرار گرفتم@_@

T_T
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، T A R A ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(30-01-2014، 19:49)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــگو >___<

نـــه )):
نمیگم=)
بود=)
(30-01-2014، 19:46)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رآسـی خوآسـم بـرم اول عمـری آلـزآیمر گرفتـم هعــی روزگـآر |:

بــآی بکـس !!

بشین
Dodgy
نشستـم |:

بـآور کـن |:

(30-01-2014، 19:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــازی):
تـــآرآ):
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، T A R A ، *Nafas* ، Δ.н.ο.υ.я.Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 252 مهمان