امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(30-01-2014، 19:32)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اينو چراع ميگي>___<
می خواد بگه ماهم حموم داریم!res2
(30-01-2014، 19:29)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به تو رفتمTongue

کچــــــــــــــــــلی؟:p319:

الاه اکبر

تو چرا حرفشو باور ميکني>___<

خودش کچله نميخواد بگهBig Grin
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR ، HeDyE~×~ ، *Nafas* ، ÐeaÐ GiЯl
آگهی
هع:ا
...
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 149

سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR ، HeDyE~×~
(30-01-2014، 19:30)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفـس اینـآ بچهـ هـآ من نیسـن مـن حتـی نمیشنـاسمشـون |:

بستگـی دارع کـدوم منطقـش بـری |:

اع؟
خوشگلاشو میخواما!
چرا مل خودتن!
مال من که نیستن>ـــــــــــــــ<
تارا نوشته های یادداشت‌های ناظم رو خوندی؟
خداوکیلی کی پاک کرد!؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinDodgy
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، T A R A ، Mïņ̃†êR ، ÐeaÐ GiЯl
تـــــآرآ ^_^
 سپاس شده توسط T A R A ، இFATEMEHஇ
(30-01-2014، 19:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:27)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــآی |:
نــرو ):
(30-01-2014، 19:30)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:27)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــآی |:
بتمرگDodgy
(30-01-2014، 19:27)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینــجوری نــگو بـه وبــم ):

قالب وب دارم ولی بدون عکسه ولی خوشمله!
موخوای؟
به ظرطی که اولین لینکت من باشم:183:
آورع^_^
(30-01-2014، 19:30)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تــــــــــــــــــارا بیـــــــــــــآا دیگه اجیــــ جونم!!
دلمو نشکـــــــــــون! ◄.►
نــکن ایــن کــارو دخــدر ):
(30-01-2014، 19:30)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:27)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:24)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه بدخته!
یه چی بذار توش روم شه لینکش کنم!

اینــجوری نــگو بـه وبــم ):
پ چجوری بگه ب وبت؟bathtime
ایــنجوری |:
(30-01-2014، 19:32)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اينو چراع ميگي>___<
می خواد بگه ماهم حموم داریم!res2
(30-01-2014، 19:29)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به تو رفتمTongue

کچــــــــــــــــــلی؟:p319:
نــه بــاو ((:

چیکــآآر نکنم تارا؟
|:
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR
(30-01-2014، 19:33)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:31)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:30)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی ســـوال.... :|
مـــن این نوشته زیر اسممو ی چیز میزارم ی نفر ک نمیدونم کیع هی میره تغیرش میده الانم تغیرش داده ب بی ادب.... :|
ینی منـــو هــک کردن دیــه؟؟:|

ن عزیزم شما ویرایش شدی توسط مدیران چی نوشته بودی؟Angel

اهـــاع :|
انگشــــت وســط بود :|

خیلی هم ممنون Big GrinDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، Mohammad 77 ، ÐeaÐ GiЯl ، pink lady ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، T A R A ، *Nafas*
(30-01-2014، 19:30)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی ســـوال.... :|
مـــن این نوشته زیر اسممو ی چیز میزارم ی نفر ک نمیدونم کیع هی میره تغیرش میده الانم تغیرش داده ب بی ادب.... :|
ینی منـــو هــک کردن دیــه؟؟:|

هدی عشقم گوش کن توهنوزبرام خواهریه گل خودم میمونی توقلبمی کسی که خییییییییییییییییلی دوسش دارم ولی ب جون خواهرم نمیخوام برات مشگل پیش بیاد عب نداره منوتوروازهم جداکردن ولی علاقم نسبت بت کمترکه هیچ بیشترشده عزیزم دلم تنگ میشه براتSadSadSadSadcryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Mïņ̃†êR ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، *Nafas*
(30-01-2014، 19:34)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 19:30)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفـس اینـآ بچهـ هـآ من نیسـن مـن حتـی نمیشنـاسمشـون |:

بستگـی دارع کـدوم منطقـش بـری |:

اع؟
خوشگلاشو میخواما!
چرا مل خودتن!
مال من که نیستن>ـــــــــــــــ<
تارا نوشته های یادداشت‌های ناظم رو خوندی؟
خداوکیلی کی پاک کرد!؟؟؟Big GrinBig GrinBig GrinDodgy
نــمیدونم ((:
چــرا مــنو نــیگا مــیکنی واا ((:
(30-01-2014، 19:34)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــــآرآ ^_^

هــ♥ــدی ^__^
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Mïņ̃†êR ، HeDyE~×~ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، *Nafas*
حسه لایک دادن دارم نامردید اگه پس ندید
Channel
 سپاس شده توسط pink lady ، ÐeaÐ GiЯl ، இFATEMEHஇ ، T A R A ، HeDyE~×~ ، Mohammad 77 ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، *Nafas*
سیلااااااااااااااام
نمیگم دوستت دارم
نمیگم عاشقتم
می گم دیونتم اگه یه روز ناراحتت کردم بگی بیخی دیونست...
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 198 مهمان