30-01-2014، 18:36
ماكاروني را با گوشت مرغ يا تن ماهي مصرف كنيد
يكي از روشهاي مناسب تغذيهاي جهت كاهش مصرف گوشت قرمز، استفاده از ماكاروني با گوشت مرغ يا تن ماهي است كه براي كودكان و سالمندان قابل هضمتر است.
يكي از آداب غيرصحيح ايرانيها، مصرف ماكاروني با گوشت قرمز است،بهترين موادي كه ميتوان همراه با ماكاراني مصرف كرد، تركيبات پروتئيني است؛ زيرا ماكاروني خود از گروه نان و غلات است و زماني كه با پروتئين مصرف ميشود، كامل خواهد شد. اين پروتئين ميتواند شامل پنير، گوشت چرخ كرده مرغ و يا تن ماهي باشد.
به طور كلي توصيه ميشود در طول روز بر حسب نياز سن و وزنتان بين 6 تا 11 واحد نان و غلات مصرف كنيد. هر فرد بر حسب ذائقه ميتواند 2 تا 3 واحد آن را به ماكاروني اختصاص دهد. در ضمن نصف ليوان ماكاروني پخته معادل يك واحد از اين گروه محسوب ميشود.
در نان ميتوان سبوس به مقدار زياد دريافت كرد اما در ماكارونيهاي معمولي موجود، سبوس وجود ندارد به همين دليل توصيه ميشود در صورت امكان، ماكاروني با آرد سبوس دار تهيه و استفاده شود.
بعضي افراد ماكاروني را كم مصرف ميكنند؛ چون گمان ميكنند كه چاق كننده است در صورتي كه اين ماده غذايي جزء گروه نان و غلات محسوب ميشود كه از ماكاروني، پاستا، نان، برنج و رشته فرنگي تشكيل شده كه همگي منبع نشاسته هستند و هيچ فرقي ميان اين خوراكيها وجود ندارد و هر كدام اگر به مقداري بيش از نياز بدن مصرف شوند همگي چاق كننده هستند.