امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(30-01-2014، 15:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمــه پــسر فــقط اِدریــس و اَنَس {:
چی و چی؟؟؟

من میگم آبتین و آتبین!
سر یه ت و ب فرقشونه!
هر دوتاشون هم یه معنی میده!
برا دوقلو ها خوفه!
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 121
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(30-01-2014، 15:55)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 15:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 15:51)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رژین بودی؟ o.O
روژینا:|
رژین با رژینا فرقی نداره -_-
دارع-_-
(30-01-2014، 15:56)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا که گفتی اسم سورس؟ o.O
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط T A R A ، Snow-Girl
(30-01-2014، 15:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 15:55)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 15:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 15:51)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب رویی:|

به تـو مـحـبـت هـم نیومـده دخـتر|:
اگ من رو اعصابت راه برم......البته را نرفتی با کفش پاشنه دار رقصیدی:|
بعد میومدم میگفتم فاطی^_^
چی کار میکردی؟0.0

رژی؟؟؟

مـن خـیـلی شیـک و مـجـلسـی اینجا زر میزدم تو یه دفعه ای پریدی به من|:

مـنـم جـوابـت رو دادم|:
ارع جون خودت-_-
اصن هرچی ت میگی-_-
من حوصلتو ندارم:|
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(30-01-2014، 15:58)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی و چی؟؟؟

من میگم آبتین و آتبین!
سر یه ت و ب فرقشونه!
برا دوقلو ها خوفه!
اینم احتمالا من در آوردیه :>
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عجب!
دعوای دوستان!
خب من برم تا مادرم منو نکشته...

ببخش رژی
مسئله مرگ و زندگیه!!!!!!!
خدافس همگی
 سپاس شده توسط melodi+
من برم ناهار بخورم بای-_-
(30-01-2014، 16:00)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 15:58)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی و چی؟؟؟

من میگم آبتین و آتبین!
سر یه ت و ب فرقشونه!
برا دوقلو ها خوفه!
اینم احتمالا من در آوردیه :>
نچ!
اسم های شاهنامه ایه!
آبتین پسر فرهاد و فرانک...(تو همون شاهنامه!)
آتبین پسر فرانک و فرهاد...(تو همون شاهنامه!)!!!!!!!
آرع!
اسمای شاهنامه ایه!

چی و چی؟؟؟

من میگم آبتین و آتبین!
سر یه ت و ب فرقشونه!
برا دوقلو ها خوفه!
edris .. anas
(30-01-2014، 15:59)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا که گفتی اسم سورس؟ o.O

نــه 0_o

آوا چـَن وخ مــیری پــارکه انــقلاب؟!
رضــا مــنصوری رو مــیشــناسی؟! بــه هــر دُخــتری کــه مــیرسه مــیگه جــیگرتو بــخورم ! |:
خــیلی مــعروفـه !!-__- خــوشگــله لامــصب!! ((: هــمیشه اونــجا پــلاسه!!
مهراوع ببین

اینجا بود که شروع کرد البته قبلش که به بقیه گیر میداد هی میگفت تازه وارد
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=83448&pid=1479780#pid1479780

ادامه ی بحث
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=83448&pid=1479822#pid1479822

اینم آخرش
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=83448&pid=1479865#pid1479865

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 162 مهمان