امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(30-01-2014، 15:21)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 15:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 15:12)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! ..
شـ♥ـادی ^_^
(30-01-2014، 15:16)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووووووووووووووونم؟اصغرمAngel

خــوبی جــیگــرو؟! ^_^

یس ایم فاین تو چطوری؟
خوبــم!
(30-01-2014، 15:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احساس رقص داااااااااااااااااااارم تارا شادی مونا بیاین وسطp332
تــو غــلط کــردی بــا ایــن احــساست 0_o
پــسر ایــنجاس تــو مــیخوای قــر بــدی؟! |:
مــن غــرت دارمــا!! (((:
(30-01-2014، 15:22)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفففففففففففففففف:|
تـاراع>__<
غــ♥ـزل (:
خــوبی؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 116
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ( lιεβ )
آگهی
(30-01-2014، 15:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بای

خسته نباشی بیا وسط دیگه من چرا اسمتو یادم نمیااااااااااااااااااااااادcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
مـن میخونـم تو و تـآرا برقصـید -__-

دیوونه .. اگه تو بری دلخوشی برام نمیمونه .. اینو بدون ک دوست دارم من دیوونه .. هیچکسی قدر تو رو مثه من نمیدونه .. عـآآآآآآآآآآی .. دیوونـهــــــــ ! Wink
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR
(30-01-2014، 15:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 15:21)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 15:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 15:12)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ! ..
شـ♥ـادی ^_^
(30-01-2014، 15:16)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووووووووووووووونم؟اصغرمAngel

خــوبی جــیگــرو؟! ^_^

یس ایم فاین تو چطوری؟
خوبــم!
(30-01-2014، 15:22)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احساس رقص داااااااااااااااااااارم تارا شادی مونا بیاین وسطp332
تــو غــلط کــردی بــا ایــن احــساست 0_o
(30-01-2014، 15:22)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفففففففففففففففف:|
تـاراع>__<
غــ♥ـزل (:
خــوبی؟!
تــو خــوبیع(:
نقل قول: تــو غــلط کــردی بــا ایــن احــساست 0_o
تارا؟Confused

من اصغرم تو چی میگی؟25r30
بیا وسط ضعیفه حرفم نزن

(30-01-2014، 15:26)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـن میخونـم تو و تـآرا برقصـید -__-

دیوونه .. اگه تو بری دلخوشی برام نمیمونه .. اینو بدون ک دوست دارم من دیوونه .. هیچکسی قدر تو رو مثه من نمیدونه .. عـآآآآآآآآآآی .. دیوونـهــــــــ ! Wink

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ای لاو یووووووو
Channel
 سپاس شده توسط T A R A
(30-01-2014، 15:26)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-01-2014، 15:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم بای

خسته نباشی بیا وسط دیگه من چرا اسمتو یادم نمیااااااااااااااااااااااادcrying
من مهرآوه ام!
دومن من اصن بلد نیستم برقصم-_-
الان هم اعصابم خط خطیه>_<
تارا چرا احسان بن شد؟>_<
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR
نـــاري نـــاري نـــاري نـــاري نـــاري نـاري
تـــو مـــگه ! انــــاري داري
بـــا مـــا نــامـــهربونــي بـــا مــا دل ميســـوزوني
تــو کـــه بــا خنـــده هــات دلــو مي تپـــوني
نــاري يـــار خوشـــگل نــازي يــار خوشـــگل
با مــا نامـــهربونــي بــا مـــا دل ميســـوزونـــي
تـــو کــه بـــا خنـــده هات دلـــو مي تپـــوني ^__^
{{:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
^_^شــیوا تــو هــَمــون happy girl هســــتی آرع ...؟__؟

میشـع بــزارمت لیـست دوسـتام ..^_^
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
تارا میای بریم بیــــــــــــــرون؟Big GrinBig Grin
|:
 سپاس شده توسط T A R A
(30-01-2014، 15:31)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا چرا احسان بن شد؟>_<

به کار بردن الفاظ رکیک در گفتگو !
(:
فــردا از بــن در مــیاد!!
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 150 مهمان