امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

و مـــآ موندیـــمو ایــن....(((:
چــی گفتـــم؟؟؟(((((((:
:|

(29-01-2014، 21:56)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـام (:

ایســـآن ^_^
خوبیـــع؟؟(:
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 56
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
من خوبم |: شما خوبین؟!

(29-01-2014، 21:57)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایســـآن ^_^
خوبیـــع؟؟(:

هـدیـه ^_^

تـو خوبیـع!؟ (:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 56
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(29-01-2014، 21:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع ارع (((:
امروز بد جــور مشنگـــم((:
چ خبــر عشقــی؟؟(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 22:00)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 21:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع ارع (((:
چ خبــر عشقــی؟؟(:

سلـامتی همه رفقایی که پشت رفیق لاشیشون رو خالی نذاشتن |: !!

شما چه خبـرا!؟ ((:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 56
 سپاس شده توسط HeDyE~×~

(29-01-2014، 21:57)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایســـآن ^_^
خوبیـــع؟؟(:

هـدیـه ^_^

تـو خوبیـع!؟ (:

مشنـــگ مشنــگم (((:
انگـــاری مستــم((:
تو خوبیــع؟؟(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
پر پر شون کردن...

بمیرم ...
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 22:03)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پر پر شون کردن...

بمیرم ...

جـونم!؟ /:
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(29-01-2014، 22:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 22:00)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع ارع (((:
چ خبــر عشقــی؟؟(:

شما چه خبـرا!؟ ((:
جفـــنگ بازی(((:
هــعی خدا(((:
چ حـــآلی میــدع(((:
^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 22:03)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 22:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارع ارع (((:
چ خبــر عشقــی؟؟(:

شما چه خبـرا!؟ ((:
جفـــنگ بازی(((:
هــعی خدا(((:
چ حـــآلی میــدع(((:
^_^

آی گفتـی -__- !! (:

دیگه چیکارا میکنی؟! ((:
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
(29-01-2014، 22:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 22:03)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پر پر شون کردن...

بمیرم ...

جـونم!؟ /:

شاگردامو میگم ..

اقدس و کوکب ..

نگاری؟

رفتی؟

من پس به عشق کی بمونم؟!

خب منم میرم تو افق محو میشم ..
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HeDyE~×~ ، ƝeGaЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 104 مهمان