امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

بريم تو جو رپ -ـــــ^
من از اون دسته افراد رکم که

رد داده مخم رو افکار پرم
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 54
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
آگهی
(29-01-2014، 21:45)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 21:45)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 21:39)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف دعوا نزنيد شب با يه كاد هشت متري خوني باموهاي جلي ميام سراغتون -ــــــــــــــــــــ-
چی شد ؟؟؟؟!!Undecided
يك كلام دعوا =مرگ
آهـــــــــــــــان ... توجیح شدم ...!!
 سپاس شده توسط MONA-GH
(29-01-2014، 21:44)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 21:42):| poker face :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب جونه یدونه کوکبم سرعت ندآرم -_-

به جمع بيچاره هاي بي صورت خوش امدي -ــــــــــ^
آخه بآ کدوم آنزیم تورو هضم کنم عزیزم ؟ =)
 سپاس شده توسط :O -_- :| ._. -.-
(29-01-2014، 21:48)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بريم تو جو رپ -ـــــ^

رد داده مخم رو افکار پرم
WTf?:|

تن رپ خونا تو گور لرزید:|
 سپاس شده توسط MONA-GH ، HeDyE~×~ ، :| poker face :|
(29-01-2014، 21:45)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 21:41)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 21:39)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و تـارـا و مریـم غیب می شونـد!
ستـی!^_-

عمرم عخشولم ^_- خوبی؟
جانم؟!
هووووم!عـآلی!
تو چـه؟!

~~~~~~~~~~
ـاهان مریمی!بد دخیخاً نمیدونی چتـه؟!(:
بد نیستم چه خبر؟
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ƝeGaЯ
(29-01-2014، 21:48):| poker face :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 21:44)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 21:42):| poker face :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب جونه یدونه کوکبم سرعت ندآرم -_-

به جمع بيچاره هاي بي صورت خوش امدي -ــــــــــ^
آخه بآ کدوم آنزیم تورو هضم کنم عزیزم ؟ =)

يك دو سه امتحان ميكنيم صدات نمياد -ـــــــــــــــــــ-

(29-01-2014، 21:48):O -_- :| ._. -.- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 21:48)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بريم تو جو رپ -ـــــ^

رد داده مخم رو افکار پرم
WTf?:|

تن رپ خونا تو گور لرزید:|

بعله با اجازتون
من متنفرم از جای بلند تو زیر زمینم با همکار گلم و

امثال خودم با فردای دو رنگ و حرفای دو پهلو
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ƝeGaЯ
TongueTongueSmileTongueTongue

memories
(29-01-2014، 21:49)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يك دو سه امتحان ميكنيم صدات نمياد -ـــــــــــــــــــ-
نمکدون(:
شکرپاش(:

دهنتو ببند دیه(:
همش ک نباس حرف زد:|
 سپاس شده توسط :| poker face :|
خآنوم اجآآآآآآآآآآآآآآآآآآزه ؟ >______<

کوکب بآ کفشش هی میزنه ب کو**م >____<
هع:|
هـــــــــــــعی:|
هوووووویــــی :|
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 246 مهمان