امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(29-01-2014، 19:52)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای بکس ....... من تا بن نشدم فرار ... بااااااااااااای

هع چع ترسو^_^
 سپاس شده توسط Alijah-1994
آگهی
خدافظ تارا جان ! ):
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994 ، Adl!g+
به پُشتکآرت بآس آورین گُف .. !!

هم اینوره آب .. هم اونوره آب .. Angel
 سپاس شده توسط Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994 ، Adl!g+
(29-01-2014، 19:53)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن روز پیشام تو مدرسمون دبیر رفته بود پایین یه کار خصوصی داشت ، بچه های شَره کلاسمون رفتن کلاسای دیگرو دعوت کردن تو کلاس ما بعد شروع کردن به خوندن :| !!

شد اکادمی گوگوش .. اخر سر مدیر اومد بالا همشونو پرت کرد تو دفتر ازشون امضا گرفت که من بعد زیر زمینی نخونن ! ^___^ )):

شانس اوردم اون روز خیلی سر حال نبودم وگرنه منم از اون ادماییم که تو اینجور مراسما همیشه حضور دارم ): Big Grin

شما میرید مدرسه یا پیکنیک؟؟؟؟:|
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton ، இFATEMEHஇ ، Apathetic ، Adl!g+ ، Alijah-1994
(29-01-2014، 19:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:50)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروخ میگه خودشه ... Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دیده عکسش ناجوره ترسیده ... زده زیرش ... Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اخطار یا بَن ؟ :|

دلیلشم کاملا موجهِ !

نع نع نع !!!!

تو رو خدا ... غلط کردم ...
خخخخ 245 ممنونم ایمان 2 ((: ترسوندیش ^_^

حال کردم !! ^_^

ایـسان دارم برات ... هنوز کــلـ..... این کارو برات نکردم با عکس بدتر ..

بای بکس
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994 ، Adl!g+
تــــــــــآآآآرآآآ!
تآآآآرآآآ؟
^.^
|:
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Adl!g+
اَلو مکسی خودتی ؟ :|
 سپاس شده توسط Albert wesker ، !~IмДи~! ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Alijah-1994
(29-01-2014، 19:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:51)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:50)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:49)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروخ میگه خودشه ... Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

دیده عکسش ناجوره ترسیده ... زده زیرش ... Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اخطار یا بَن ؟ :|

دلیلشم کاملا موجهِ !

نع نع نع !!!!

تو رو خدا ... غلط کردم ...
خخخخ 245 ممنونم ایمان 2 ((: ترسوندیش ^_^

حال کردم !! ^_^

بای بکس

|: . . . .خدافس !!

برو !! |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 30
 سپاس شده توسط Alijah-1994
(29-01-2014، 19:53)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:49)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:46)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:42)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام................

سلام

آها این شد یه سلام علیک مردونه ی درست حسابی.....
منو در گیر خودت کردی با مرامBig Grin
احوالت چطوره؟

سلام داداش
مرسی من خوبم تو خوبی؟

هی شکر هنوز زنده ام....Big Grin
اسمت چی بود راستی؟Sad
 سپاس شده توسط Albert wesker ، Alijah-1994
(29-01-2014، 19:55)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَلو مکسی خودتی ؟ :|

(29-01-2014، 19:54)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چند روز بزنم ؟ :|

سلام ایمان=)))
نه من مکسی نیسم من عمه مکسی امBig Grin
خوبی چه خبر؟
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Apathetic

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 157 مهمان