امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(29-01-2014، 19:28)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:27)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عــآم .. میتونـی زدن ادامـه ی داسـتانا رو بر عهـده بگیری ؟ )):

یادته .. جنگجوی افسانه ای ! -___-

تو کِی بزرگ میشی ؟ :|
الان فهمیدی چی گفتم ؟ گفتم دیگه حوصله ی این بچـه بـازیـا و داســتانارو نـدارم ! -__- ):

سلامت کو ؟ :|
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(29-01-2014، 19:25)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:24)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـــــسـآن ...

بزارم ؟؟؟!!!

نـع |:

بزار |:

ولی بچه این من نیستم داره دروغ میگه -___- !!

یه دختره بیچارس که معلوم نی عکسشو از کجا آورده ||||:

(29-01-2014، 19:25)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان اینجا رو داشته باش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=81927&pid=1446165#pid1446165
دیدی دروغ نگفتم

بهراد جونم ^___^ !!

ایـسان ؟؟Dodgy
من دروغ میگـم ؟؟؟!

یادت نی اینو عکسو گذاشتی تو کلــ... گفتی منم ؟؟!!! Dodgy هاع ؟؟؟

حالآ گفتم میخـوام بزارم بهونه در اوردی ؟؟؟

واقعا که ... نمیشه حرف شما رو قبول کرد ... Dodgy
(29-01-2014، 19:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:27)Justin-1994 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره... اسمم بهراد میباشد.. ^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^
دیدی دروغ نگفتم

خو من نبودم وقتی گفتی (: !!!

(29-01-2014، 19:27)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسآن !!

بهرآد نه بهردآد |:

کوفت |: حالا سوتیمو لو نده ||:

خُ دوست برآ این موقع هآس دیه .. Big Grin
(29-01-2014، 19:29)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان فهمیدی چی گفتم ؟ گفتم دیگه حوصله ی این بچـه بـازیـا و داســتانارو نـدارم ! -__- ):

الان میخواستی بگی تارا کوچیکه ؟ :|

تو با زدن یه گفتگو آزاد چه شاخ شدی =))
خدافص
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 22

ســلام |:
!!
-____-
!!
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 22
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، Alijah-1994 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Wanton
42دقیقه دیگر تا اوای باران
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ ، Apathetic ، Alijah-1994
(29-01-2014، 19:31)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 19:29)Frozen♥VampiRe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان میخواستی بگی تارا کوچیکه ؟ :|

تو با زدن یه گفتگو آزاد چه شاخ شدی =))
نع ):

چون تنها کسیه که اینجا تو داستان بوده ازش یه خاهشی کردم ببینم حوصله داره بزاره یا نع ..

تو چرا به خودت میگیری ..

شاخ ؟ یه چی میگیا .. من الان از همیشه بیشدر احساس معمولیت میکنم ! -__-

خخخ .. شاخ ! )):
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Alijah-1994 ، Adl!g+ ، Ƒαкє ѕмιƖє
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: Adl!g+، ChaRisMa، Justin-1994، ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ، 3 کاربر پنهان، 1 مهمان
اواتار ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 22خلاف قوانین حذف شد دفعه بعداخطار دریافت میکنید
(29-01-2014، 19:34)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام |:
!!
-____-
!!

سلام
معنی اسمت چیع تارا؟
 سپاس شده توسط Alijah-1994

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 103 مهمان