امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

► { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74 ◄

(29-01-2014، 18:35)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:32)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:30)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|: . . .

من یه پرندم آرزو دارم تو یارم باشی آ تو یارم باشی |:

من یه خونه ی تنگ و تاریکم |: چراغم باشی آ چراغم باشی |:

!!!! . . . . . . . . . . . . .

ایـسان مسخـله Big GrinBig Grin

تف تف تف تف Tongue (:
اوع ... تفی شدم ... یواش تر بخنــد Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ایسان دارم یه دختره رو اذیتت میکنم ... Big Grin اسه اس1

الان میدونی چی گفت
درد نیشو ببند مگه بات شوخی دارم می زنم سرویست می کنما
ایمان وقتی ادمش کنمcryingcrying

اینا رو فرستاد ...Big GrinBig Grin

تفففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففففف b: !!

|: کلن مرض داری !! :|

الان خوشحالی؟! T_T
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 10
آگهی
سلام گفتگو -____-
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(29-01-2014، 18:33)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:32)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:31)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:29)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی شوعورآ .. }:

چتــه آیتیــن ؟؟ :|

هع |:

چــیع ؟؟

هیچی |:
(29-01-2014، 18:34)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای تارایی¡^_-
خو چیع ارمینا¡ شوماها کع ا ماجرا خبر ندارین Sad

چه ماجرایی؟Huh
میترا^__________________-
►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 10
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(29-01-2014، 18:36)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:29)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی شوعورآ .. }:

چیـرا!؟ |||:

چرآمن بآس همیشه اَ آخــر اول بشمـ |: آخــه .. /:

|: نیـدونم |:

ایتیـن ^_^ دلم برات تنگولیده بود |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ►  { Çhå†Rööm { Vêr§ïöñ 74   ◄ 10
 سپاس شده توسط ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ
(29-01-2014، 18:38)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَاَاَاَاَ

2 ثانیه نبودمااااا نسخه جدیدو رونمایی کردن ..

بعــــله .. !!

شمآ هم ظآهرآ مثه مآ , شآنس از سَرو رو تون چیکه چیکه میکنع .. /:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(29-01-2014، 18:38)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میترا^__________________-

ژونــم مهــری ^___^
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(29-01-2014، 18:36)ََAɱἷr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبین؟

پ ن پ تو خوبی Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ارع خوبیم شکر ....
 سپاس شده توسط ََAɱἷr
(29-01-2014، 18:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:36)ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 18:34)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی شوعورآ .. }:

چیـرا!؟ |||:

چرآمن بآس همیشه اَ آخــر اول بشمـ |: آخــه .. /:

|: نیـدونم |:

ایتیـن ^_^ دلم برات تنگولیده بود |:

تو ؟؟

برآ من ؟؟؟

عجب -_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 150 مهمان