امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞

خــدافض|:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۞ ♥♥♥ ۞ گـُـفـتـُـ73ــگـوےِ آزاد۞ ♥♥♥ ۞ 354
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، pink lady ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، MONA-GH
آگهی
اه
بس کنین دیگه
 سپاس شده توسط MONA-GH
این بچه بازیا چیع کع میکنیدع :آ

اندازع مادربزرگم شدین هنوز بچع بازی میکنیدع:ا
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط MONA-GH
(29-01-2014، 17:35)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی نیایشم...
ولی رو مخه چی کار کنم؟

جواب ابلهان خاموشیست
تو جوابشو نده
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، MONA-GH
سلآم...
بچه هآ هستین این خآله بازیو تموم کنیم؟؟
 سپاس شده توسط MONA-GH
(29-01-2014، 17:36)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم...
بچه هآ هستین این خآله بازیو تموم کنیم؟؟

ارع ارمینا.............
(29-01-2014، 17:30)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:25)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا..
ببخش حواسم نبود...
قــربونــت !! ^_^
(29-01-2014، 17:25)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:16)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام ســلام!! ^__^
سلام
خوبی؟

مــرسی (:
تــو خــوبی؟!
مرسی
چ خبرا
ســلامتی!!
کــجا بــودی؟! |:
(29-01-2014، 17:26)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراع همش تقصير اين احمد ابجيمو اذيت ميكنه
عـــه!!
احـــمد؟0_o
(29-01-2014، 17:26)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:25)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:22)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..............
ســ♥ــلام^_^
خــوبی؟!
(29-01-2014، 17:23)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاراcry girl

مــهری 0_o
چــی شــده؟!

وای تارا نگو امروز اعصابم خط خطی نمیدونمع چرا :ا

مــنم |:
هیچ جا.
میرم ی نامه امضا میکنم میام
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
(29-01-2014، 17:34)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:29)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2014، 17:22)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هفت خط یعنی .....
نگران نباش تو اون هفت خطه نیستی-_-
شاید هم هستی...
توضیح بیشتر نیاز مندی؟؟؟؟

مهرآور لطفاً اون بحث مسخره عاطفه رو تموم کن ! -_-
برو...
بیاد به جد و آبادت بد و بیراه و فوش بده که ظرف دوس پسر من نباش اون عشق منه تو ناراحت نمیشی؟؟؟
اصن من که هیچ حسی بت نداشتم...
او قـ****ــ رو یکی بیاد جمع کنه که هم خیلی خنگه هم بین مغزش تا دستش فاطله نی...
هرچی به ذعنش میاد تایپ میکنه

خب تو اون موقع که ازت پرسدم عاطفه بهت چی گفت چیزی نگفتی !
الان که همه چی تموم شده درسته میای میگی ! Dodgy
نعـ...ـ
اصن میگفتم مثلا مخواستی چی کار کنی؟
چشش رو در بیاری؟؟؟
میدونی چشمم کور...
میخواستی بکشیش؟؟؟
میدونی من مرده...
میخواستی فوش بارش کنی؟
من موش به فوش کشیده شده...
فقط از جلو چشم دور شو...
هم تو هم عاطفه...
سریع
چه قده دلم تنه قدیماس !Angel
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط Adl!g+ ، T A R A ، pink lady
مهراوه بس کن>_<

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان